Pluspunten
Prettige winkel. goede service, erg vriendelijk personeel heel klant gericht
Pluspunten
Ruime keuze aan tijdschriften, ruime keuze aan wenskaarten. Primera heeft een leuk spaarsysteem met de klantenpas. Er zijn regelmatig allerlei acties met de klantenpas. Hierdoor verander ik absoluut niet van winkel, ik blijf Primera-fan!!
VerbeterpuntenIk weet er geen enkele, k vind het prima
Pluspunten
Altijd even een praatje, en vaak antwoord op vragen. Samen met een goede service is Primera Halsteren voor mij TOPPIE.
VerbeterpuntenGewoon zo doorgaan.
Pluspunten
Zeer groot arsortiment en ook divers. Goeie acties
VerbeterpuntenIets langere openingstijden...na het werk (18:00) meestal net te laat..voor sigaretten en of loterijen..
Pluspunten
Klantvriendelijke benadering, ik word ook goed geadviseerd bij vragen. Gevarieerd aanbod artikelen. Ruime openingstijden. ING- punt is praktisch, je kunt binnen pinnen wat een iets veiliger gevoel geeft dan buiten.
VerbeterpuntenDe winkel zou wat groter mogen zijn, zodat er wat meer kantoorartikelen kunnen zijn. Er is vaak onduidelijkheid wie aan de beurt is bij afrekenen, omdat de ruimte bij de kassa beperkt is. Het is vaak niet duidelijk of de balie voor postpakketten nu apart is of niet. Klanten staan soms dicht achter je als je bij de kassa bijvoorbeeld pint. Zou een nummertjesapparaat wat zijn? De ruimte bij het pinapparaat is klein. Als je wilt pinnen, lopen klanten die gebruik maken van de postbussen erg dicht langs je.
Pluspunten
Vriendelijk en behulpzaam personeel. Overzichtelijke winkel.
VerbeterpuntenJammer dat de brievenbus verdwenen is maar wellicht was dat niet uw keuze.
Pluspunten
klantvriendelijk gezellig aangekleed leuke prijzen voor ieder wat wils
Verbeterpuntengeen verbeterpunten
Pluspunten
vriendelijk personeel, ruime winkel, genoeg aanbod
Pluspunten
Gezellige winkel vrolijk personeel.
VerbeterpuntenDie heb ik niet.
Pluspunten
vaste medewerkers die me kennen
Verbeterpuntenals het druk is graag 1 punt voor de snelle boodschap als je geen hulp nodig hebt
Pluspunten
Alles wel heel vriendelijk helpen je goed
Pluspunten
Ordelijk, netjes, schoon. Goede locatie.
VerbeterpuntenAls er twee of meer verkopers/verkoopsters zijn, die dan ook klanten laten helpen en niet de klanten laten wachten en met bijv. aanvullen/schoonmaken bezig blijven.
Pluspunten
over het algemeen is primera een prima winkel,
Verbeterpuntenwij hebben hier in Harmelen een primera, de winkel is prima, maar het personeel is erg onvriendelijk, zoals bij ons in het dorp allemaal van die onvriendelijke mensen wonen.
Pluspunten
5 sterren
Pluspunten
Vriendelijk personeel , voelt goed als je binnen bent.
VerbeterpuntenMoet vooral zo blijven
Pluspunten
Vriendelijk en professionele mensen
VerbeterpuntenIetsje meer kleine kado-tjes zou fijn zijn
Pluspunten
gezellig vriendelijk behulpzaam
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Uitgebreid aanbod van tijdschriften, wenskaarten en boeken. Zeer goed aanbod van rookwaren. Uitgebreid aanbod van cadeaubonnen, vooral Gift for you. Zeer goede lokatie voor mijn postzaken. Heel aardig, vrolijk, behulpzaam echtpaar in mijn Primera winkel in de Damlaan te Leidschendam.
VerbeterpuntenAlles perfect, beslist géén verbeterpunten.
Pluspunten
Vriendelijke verkopers en uitgebreide assortiment
Pluspunten
goed concept. goed assortiment
Pluspunten
Je kan bijna alles hier kopen. Kaarten, tijdschriften cadeaus etc
VerbeterpuntenVaak zijn de rijen een beetje chaotisch
Pluspunten
Vriendelijk en goed assortiment
VerbeterpuntenKan er geen bedenken!
Pluspunten
Vriendelijk en deskundig!! personeel. Ruim assortiment en als het artikel niet voorradig is, wordt het snel besteld.
Pluspunten
Goede service.