Pluspunten
Prima winkel, Leuke medewerkers en mooi artikelen. Prijzen en voorraad is voldoende.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Het assortiment is over het algemeen up to date. De verschillen in het assortiment op één plek is gunstig, maar daardoor is het soms erg druk en daarop lijkt de winkel niet altijd op berekend. Omdat veelal dezelfde klanten de winkel bezoeken ontstaat er vaak een band tussen personeel en klant. Op zich goed, maar zakelijkheid staat voorop. Mensen hebben een hekel aan onnodig wachten, zeker als je haast hebt.
VerbeterpuntenIk denk dat u hiernaast het belangrijkste verbeterpunt hebt.
Pluspunten
Snel geholpen. Vriendelijke personeel. De spaarpunten.
VerbeterpuntenEr zijn kleine en grote winkels. Nu zijn sommige aanbiedingen niet in alle winkels verkrijgbaar. Jammer. Meer boeken verkoop.
Pluspunten
Een nette overzichtelijke zaak met vriendelijk personeel.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Leuke personeel leuke winkel alleen soms lange rijen
VerbeterpuntenAlle kassas open
Pluspunten
Ja je kan punten sparen voor bijv. een staatslot en dat extra's krijg je niet bij een ander warenzaak dan Primera
VerbeterpuntenSommige medewerk(st)ers zijn zo asociaal dat ze beter niet bij Primera mogen werken.
Pluspunten
Veelzijdig en in de buurt.
VerbeterpuntenPersoneel mag wel wat vriendelijker zijn.
Pluspunten
Het zijn prettige mensen met een prima service en een goed aanbod van artikelen.
Pluspunten
Zeer klantvriendelijk!
Pluspunten
er is veel te koop en zijn altijd vriendelijk
Pluspunten
geweldig personeel en een enorm assortiment
Verbeterpuntennou ik zou het echt niet weten
Pluspunten
Ik word altijd goed geholpen, en vriendelijk personeel.
Pluspunten
Locatie kronenburg Is goed, netjes en zeer vriendelijk personeel. Zeer klantvriendelijk. Locatie rijkerswoerd is zeer slecht. Mijn beoordeling betreft rijkerswoerd en zeker niet kronenburg.
VerbeterpuntenHeeft betrekking op specifieke locatie rijkerswoerd klant onvriendelijk slecht ingericht en ondeskundig personeel. Ik moet ze overtuigen dat er een pakje Is en aandringen dat ze gaan zoeken. Ze melden vaker dat er een pakje niet Is en als ze nog eens kijken dan Is het er toch. Er hangen allerlei mensen rond de toonbank die staan te kletsen. Ook medewerkers, terwijl er eentje klanten helpt op een slakkengangetje. Zo staat er een lange rij. Het personeel os onvriendelijk traag en lui ze doen geen extra moeite. De opslag van pakketen Is slecht want ze kunnen vaak iets niet vinden en hebben geen zin om te zoeken.
Beste Esther, Bedankt voor het achterlaten van uw beoordeling. Uw verbeterpunten zullen worden besproken met de betreffende winkel. Hopelijk kunnen wij u in de toekomst alsnog verwelkomen bij een van onze winkels. Met vriendelijke groet, Tom - Primera
Pluspunten
vriendelijk, behulpzaam personeel. men neemt de tijd voor je, ook als het druk is.
Pluspunten
veel keus heel aardige mensen
Verbeterpuntenhouden zo
Pluspunten
Goede service en de medewerkers zijn heel klantvriendelijk. Ook de deskundigheid van zaken is zeer belangrijk.
Pluspunten
Bij ons in Beuningen, altijd goed advies of het de ov chipcard, boeken of wat ook is.Word snel en goed geholpen. Goede overzichtelijke winkel.
VerbeterpuntenMooi zo laten
Pluspunten
Een super gezellige winkel met super gezellig en klantvriendelijk personeel.
VerbeterpuntenN.v.t
Pluspunten
Leuk, gezellig winkeltje.
VerbeterpuntenSommige locaties misschien iets te klein voor alle spullen.
Pluspunten
Gezellige winkel met vriendelijk personeel
VerbeterpuntenWat meer cadeauartikelen zou leuk zijn
Pluspunten
Veelzijdig Vriendelijk Dichtbij
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Vriendelijk personeel
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
De Primera op de heyhoef in Tilburg is een hele fijne winkel met heel fijn personeel en ik heb geen verbeterpunten voor daar , klasse winkel !!!
Pluspunten
Deskundig en zeer klantvriendelijk