Pluspunten
Vriendelijk personeel.
Pluspunten
De mensen die er werken zijn altijd vrolijk en in voor n praatje en goed advies. Al na een aantal keren geweest te zijn weten ze me naam en waar ik voor kom, ik hoef dus eigenlijk niks te zeggen hihi.
Verbeterpuntenniks ga zo door :)
Pluspunten
Vriendelijk personeel. Goede lokaties.
VerbeterpuntenUitbreiding boeken assortiment. Iets spannender cadeautje inpakken dus niet in een zakje met een strikje .
Pluspunten
Bijzonder klantvriendelijk , deskundig , geduldig.
VerbeterpuntenIk zou dit oprecht niet weten
Pluspunten
Behulpzaam-vriendelijk-klangericht-goed assortiment
Pluspunten
alltijd vriendelijk en goedgeholpen ze denken met je mee
Verbeterpuntenblijf zo door gaan
Pluspunten
Service
VerbeterpuntenNiet alles te verkrijgen.
Pluspunten
VerbeterpuntenIk ben zeer tevreden dus verbeter punten zijn niet nodig
Pluspunten
Gezellig en vriendelijk personeel
VerbeterpuntenQua prijzen verschillen de Primera winkels onderling. En dan bedoel ik met bijzaken als bijvoorbeeld de doosjes waar je sigaretten in kunt doen. Niet van loten, tijdschriften en rookwaren.
Pluspunten
altijd behulpzaam en vriendelijk personeel het is gewoon een hele leuke winkel waar ze nog tijd hebben voor een praatje
Pluspunten
Altijd opgeruimd, heel klantvriendelijk, behulpzaam
VerbeterpuntenGeen idee
Pluspunten
Word altijd vriendelijk geholpen
Pluspunten
Super fijne en duidelijk..personeel heeft verstand van zaken..prima
Pluspunten
altijd vriendelijk en doen een stapje meer voor de klanten. Service is altijd 'with a smile'.
Pluspunten
Goede service, vriendelijk personeel.
VerbeterpuntenIndeling van de winkels. Bij lange wachtrijen sta je al gauw buiten ivm te weinig plaats in de winkel
Pluspunten
Je wordt er netjes geholpen Vriendelijk personeel
VerbeterpuntenNiets
Pluspunten
Ontzettend vriendelijk personeel. Ik woon over de grens in Duitsland maar blijf al een jaar of zeven terug komen.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Wordt altijd vriendelijk en goed geholpen
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Heel erg klantvriendelijk al het personeel
Pluspunten
Vriendelijke mensen achter de balie en nette winkel.
Pluspunten
de service bij het filiaal goeverneurlaan is top. Hoe druk het ook is ze nemen de tijd voor je om dingen uit te leggen.
Verbeterpuntenrolstoel toegankelijk maken het is erg vol in de winkel zodat je weinig ruimte hebt om te keren of te draaien met de rolstoel zonder dat je andere mensen omver kegelt.