Geweldig goed
Ik kan natuurlijk me abonneren op de krant en tijdschriften. Maar het is te leuk om even langs Primera te gaan waar je altijd vriendelijk wordt begroet wanneer je de krant en tijdschriften koopt, die ze alvast voor je ‘achter’ hebben gelegd en voor je bewaren mocht je onverhoopt een keer niet in staat zijn om ze op te halen. Altijd fijn om naar Primera waar ze oprecht zijn begaan met de klant en zorgen voor een goede sfeer!
Ik moest iets hebben bij de DA maar helaas was de DA gesloten toen zij de mevrouw van de Primera oh mijn man werkt in de buurt van een DA stuur maar een app met de foto van het product. U komt altijd bij mij dus doe ik nu u iets voor u terug zij de lieve mevrouw van de Primera. dit verdiend een 10 met ee n Griffel
Klantvriendelijk, groot assortiment
Goede service,ruim en leuk assortiment oa.in kaarten
Vaak wel leuke acties
Behulpzaam en vriendelijk personeel.
Vriendelijke medewerkers fijne service, ruim assortiment
Primera De Driehoek in Den Haag is een mooie nette winkel, met super vriendelijk personeel. Je kunt er altijd wel iets vinden qua cadeaus. En verder is het gewoon een fijne winkel!
Zie boven; goede sortering kaarten en daarbij losse aankoop van 1 postzegel mogelijk
Het personeel is heel klantvriendelijk, geeft het gevoel van een "buurtwinkel".
ik vind ze winkel overzichtilijk . je wordt goed geholpen . een goede service en zeer vriendelik peroneel
Ik kom bijna wekelijks in de winkel. Het assortiment is groot. Maar bovenal vriendelijke medewerkers, die helemaal voor je klaar staan.
Bij Primera is een goede service ze helpen je goed voor het zoeken voor een leuke kadobon er zijn er zo veel van allerlei winkels en bij het zoeken voor speciale kaarten kun je ook goed bij ze terecht bij twijfel welke kaart je best kunt nemen helpen ze je ook er is zo veel meer te zien bij ga eens kijken bij PRIMERA 👈
Ga er geen leugen verhaal van maken, erkan nog veel veranderd worden zoals een uniforme aanbod, wat inhoud dat alle Primera zaken hetzelfde asortiment verkopen.
Leuke winkel
Wij wonen in waddinxveen en gaan wekelijks naar de primera hier het personeel is heel vriendelijk en behulpzaam een heel fijne winkel !
Nette en overzichtelijke winkels, beperkt boeken assortiment, uitgebreid tijdschriften.
Zeer fijne winkel( in de Weidevenne Purmerend )om heen te gaan, erg klantvriendelijk en aardig personeel
Ik wordt altijd verwelkomt als ik binnenkom en wordt altijd geholpen als ik iets niet kan vinden.
Zeer prettige winkel met een ruim assortiment die afgestemd is op mijn behoefte, waaronder wenskaarten dagbladen, weekbladen, rookwaren, loten.
Ik kom in primera Almere-Buiten en altijd vriendeling en nemen de tijd voor je. Hiervoor kwam ik in Loenen bij de primera maar ook alleen maar positief over.
Goed, uitgebreid assortiment
Heel klantvriendelijk en fijn personeel. In deze winkel kom ik graag.
Je word altijd vriendelijk te woord gestaan en goed geholpen daar waar nodig top