Pluspunten
Pluspunten
Vriendelijk en behulpzaam
Pluspunten
Heel aardige eigenaars, gezellige winkel
Pluspunten
vriendelijk personeel kundig advies geen lange wachtrijen
Verbeterpuntenhet post gedeelte zou wat mij betreft op een andere plek in de winkel mogen zijn. iets verder van de gewone kassa's ook ivm pinnen.
Pluspunten
Uitgebreid assortiment, goede service personeel.
Pluspunten
heel behulpzaam en vriendelijk personeel zeker waar ik kom in middelburg dauwendale
Verbeterpuntengeen eigelijk
Pluspunten
Klant vriendelijk en snel worden geholpen
Pluspunten
Klantvriendelijk Ruimesortering
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Nette winkel, goede service
Pluspunten
Groot assortiment, leuke kaarten en cadeaus.
VerbeterpuntenHeb ik niet.
Pluspunten
KlantgerichtE benadering is geweldig
Pluspunten
Breed aanbod, overzichtelijk, goede prijs/kwaliteit verhouding.
Pluspunten
Vriendelijk personeel.goede indeling winkel alles ligt overzichtelijk . Veel sortimenten Schoon .
Pluspunten
Specifiek over Primera Galecop Nieuwegein: veel keuze in kaarten, prima assortiment in tijdschriften, boeken en puzzelboekjes en vriendelijk personeel. Ik kom hier graag.
VerbeterpuntenSoms wat krap in de opstelling.
Pluspunten
Vriendelijk personeel, Diverse artikelen
VerbeterpuntenSoms lange wachtrijen
Pluspunten
Locatie dichtbij Vriendelijke bediening
VerbeterpuntenPinapparaat is verouderd ( niet handsfree). Zou makkelijker zijn vooral als er een flinke rij staat.
Pluspunten
Het is altijd leuk en gezellig om bij Primera op het Franz Leharplein te komen.Het is er licht en er hangt een goede sfeer.De medewerkers aldaar zijn attent , aardig en hebben altijd een praatje met je.Ze herkennen de vaste klanten.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Altijd vriendelijk en behulpzaam, klanten gericht.
VerbeterpuntenWinkel mag wel iets groter worden, komt de producten beter tot zijn recht.
Pluspunten
Altijd vriendelijk hulp
Pluspunten
Je word altijd netjes en snel geholpen
Pluspunten
Heel Goede Sortering van Kaarten Tijdschriften en Te Veel om op te Noemen .Vriendelijk Personeel en Goed Advies .Kortom Slagen doe ik Altijd bij Primers. TOP !!!!!!!
VerbeterpuntenGeen idee .
Pluspunten
Alles
VerbeterpuntenNiets
Pluspunten
Gewoon goed en vriendelijke bediening.