Pluspunten
klantvriendelijk
Verbeterpuntengeeb
Pluspunten
Altijd vriendelijk personeel
VerbeterpuntenMeer variatie in leesboeken
Pluspunten
vriendelijke mensen daar assortiment voldoet volledig aan verwachtingen. Ook altijd leuke attenties voor vaste klanten wat zeer gewaardeerd wordt
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Klantvriendelijkheid. Vestigingsplaats. Vakkundig
Pluspunten
prettig personeel
Pluspunten
Heel klantvriendelijk fijn personeel
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten is gewoon goed
Pluspunten
aardige mensen! lange openingstijden
Pluspunten
Gewoon goed
Pluspunten
Klantcontact, service
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Ik word altijd goed en snel geholpen . Heel vriendelijk personeel.
Pluspunten
De klantvriendelijkheid en overzicht en kan er veel krijgen
Pluspunten
Heel vriendelijk en behulpzaam!!!
VerbeterpuntenGeen opmerkingen
Pluspunten
Netjes , assortiment ,
VerbeterpuntenWacht rij soms best lang
Pluspunten
Meer verkooppunten in de regio. Dat je Spaarpunten krijgt. De extra aanbiedingen en kadootjes.
VerbeterpuntenStandaard een kassabon geven. Namelijk bij Primera Oegstgeest 1x te weinig geld terug ontvangen (5 euro), en dat zit mij nog steeds niet lekker. Dat de monitor voor de klant het doet, zodat je kan meekijken bij de uitbetaling van staatsloten.
Pluspunten
Nemen altijd de tijd voor je. En zijn altijd klantvriendelijk. Zelfs als er een nieuwe medewerk(st)er is, vragen ze begrip omdat het misschien wat langer kan duren. Natuurlijk geen enkel probleem!
Pluspunten
Wordt altijd vriendelijk en netjes geholpen
Pluspunten
Persoonlijk vind ik dit een prettige winkel. Goed en behulpzaam personeel.
VerbeterpuntenZou het niet weten. Het is altijd netjes en overzichtelijk
Pluspunten
Altijd vriendelijk personeel en grote variatie van artikelen aanwezig,kan er voor vanalles terecht
VerbeterpuntenSuper service :-)
Pluspunten
Leuk en behulpzaam personeel !! Ruim assortiment ! Gewoon een hele leuke winkel waar je graag naar toe gaat.
VerbeterpuntenMet een kinderwagen moet je erg oppassen, smaal.
Pluspunten
Aardige vrolijke verkooppersoneel.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Personeel staat je altijd goed te woord
VerbeterpuntenFiliaal op ekkersrijt. Heeft heel veel dingen niet op voorraad. En als ik het dan online moet gaan bestellen kan ik er niet eens voor kiezen om het in het filiaal op te halen. Dus betaal je verplicht verzendkosten.
Pluspunten
Mensen zijn altijd behulpzaam en vriendelijk. Als er problemen zijn, lossen ze het snel en adequaat op. Fijne zaak.!
VerbeterpuntenGeen.