Super vlotte bediening
Geweldig behulpzaam en vriendelijk personeel
Ik heb het meest ervaring met dr primera op het mosveld als er in jullie zaken allemaal van deze mensen staan kunnen jullie zaken nooit meer stuk
Wordt altijd goed geholpen en ze hebben altijd leuke, speciale producten die ze niet overal hebben!
Heel tevreden over de service
Ik kom al 20 jaar bij de Primera op het Samuel Esmeijerplein in Rotterdam. Altijd heel vriendelijk, vertrouwd en deskundig. Je voelt je er altijd welkom.
Uitstekende service Vriendelijk personeel Uitgebreid assortiment
Welke vraag ik ook heb, Primera Brummen heeft antwoord
Altijd een vriendelijke groet en prima service
Waarom naar Primera. Omdat de twee personen, die er altijd werken zeer sympathiek en attent zijn. Daarnaast zijn ze ook zeer hulpvaardig voor diegene die het nodig hebben. M.a.w. Een zaak met een hart!
Ze helpen je als je een vraag hebt Zitten niet aan je hoofd te zeuren Kan ik je helpen Dat is een fijn gevoel Vooral als je niet weet wat voor kaart je wilt hebben
Gewoon een fijne winkel om te komen en ook goed gesorteerd
Snel en goed
De sfeer onder het personeel is goed, en dat straalt zich uit naar de klanten. Nooit een sjagerijnig gezicht gezien
Het personeel bij Primera is vriendelijk in tegenstelling tot de eigenaresse die werkt waarschijnlijk op de automatische piloot, kijkt je nooit aan is onpersoonlijk.
Wordt altijd goed geholpen. Er wordt meegedacht.
Leuke winkel, personeel vriendelijk en hulpzaam
Primera algemeen: * helaas krijgt onze wijk al tijden de folder niet meer : o.a 7731 KL * het lukt op geen enkele manier om de app te installeren...bij de afronding....ERROR * Primera Ommen - zeer breed in aanbod! En goede service!
top
Primera Voorhout is super klantvriendelijk. Men zoekt alles goed voor je uit en is altijd vriendelijk.
Mijn ervaring, is dat ik altijd vriendelijke en professioneel geholpen wordt. Het is een prima winkel, met ruime sortering.
Altijd wel iets te vinden voor jezelf of als kado.
Goed assortiment,vriendelijk personeel en service is prima.