duidelijke communicatie snelle levering snelle afhandeling bij retourneren
Je krijgt wat er wordt beloofd. Snel bezorgd, keurig verpakt.
Beste Amanda, bedankt voor je review en positieve feedback! Fijn om te lezen dat alles naar wens was. Hartelijke groet, Team Retourplaza
Dit product is zeker aan te raden
Beste A, bedankt voor je review en positieve feedback! Hartelijke groet, Team Retourplaza
Opnieuw een fijn apparaat voor een goede prijs.
Beste Rob, bedankt voor je review en positieve feedback! Fijn om te lezen dat alles naar wens was. Hartelijke groet, Team Retourplaza
Goedkoop, snelle levering, artikel van goede kwaliteit.
Beste Frank, bedankt voor je review en omschrijving van een bestelling bij ons. Fijn om te lezen dat alles naar wens was! Hartelijke groet, Team Retourplaza
Prima beschrijving van product en snelle levering.
Beste Marjon, dank voor je review en positieve feedback! Fijn om te lezen dat alles naar wens was. Hartelijke groet, Team Retourplaza
Beste Hans, bedankt voor je review en positieve feedback! Hartelijke groet, Team Retourplaza
Goed!!
Beste Marco, bedankt voor je review en positieve feedback! Hartelijke groet, Team Retourplaza
Ben erg tevreden
Beste Anthony, dank voor je review en positieve feedback! Fijn om te lezen dat alles naar wens was. Hartelijke groet, Team Retourplaza
Snelle levering en precies zoals beschreven
Beste Linda, hartelijk dank voor je review en positieve feedback! Hartelijke groet, Team Retourplaza
Snel en goed afgeleverd
Beste D Boshoven, dank voor je review! Fijn dat alles naar wens was. Hartelijke groet, Team Retourplaza
Ik raad het aan. Goede communicatie en snelle levering
Beste Bart, hartelijk dank voor je review en positieve feedback! Hartelijke groet, Team Retourplaza
Heel blij met de keuze het hier te kopen, toch beter voor het milieu en zo kom je weer van een retourproduct af. Heel fijn en allemaal keurig als nieuw in de doos.
Beste Paul, dank voor je review en omschrijving van een bestelling bij ons. Fijn om te lezen dat alles naar wens was! Hartelijke groet, Team Retourplaza
Gewoon, zoals het hoort! Product was in goede staat en precies zoals beschreven. Zouden andere bedrijven een voorbeeld aan kunnen nemen.
Beste Rutger, dank voor je review en positieve feedback! Hartelijke groet, Team Retourplaza
Product was nieuw, alleen de doos iets beschadigd. Zeer tevreden over de levering.
Beste Erwin, dank voor je review, we zijn blij om te lezen dat alles naar wens is geweest! Hartelijke groet, Team Retourplaza
Mooie stofzuiger voor bodemprijs
Beste TBR, dank voor je positieve review! Hartelijke groet, Team Retourplaza
Een bordspel besteld bij retourplaza, de verzendsticker is op het bordspel zelf geplakt en nu is de doos van het bordspel zelf aan alle kanten beschadigd. Niet echt netjes..
Beste Arnold, dank voor je review en voor je feedback. Onze excuses dat het bordspel niet correct verpakt was. Uit milieu overwegingen proberen wij zo min mogelijk extra verpakking te gebruiken, vooral als dit niet noodzakelijk is. Maar wij zien in dat wij dit artikel, een bordspel, wel extra hadden moeten verpakking. Om je te compenseren hebben we een kortingscode toegestuurd. Nogmaals onze excuses voor de beschadigde doos. Hartelijke groet, Team Retourplaza
Ik heb een koksmes gekocht tegen een zeer leuke prijs. Product is werkelijk nieuw. Het product is precies zoals omschreven staat op de website. Als je iets nieuws zoekt en het staat erbij, dan scheelt het al gauw heel wat euro's. En dat is altijd mooi meegenomen.
Beste Robbert, dank voor je positieve review! Fijn om te horen dat alles naar wens was. Hartelijke groet, Team Retourplaza
Ik ben erg blij met de Sony TV. Hij is nieuw en zat in de originele verpakking, zoals omschreven. Er werd duidelijk gecommuniceerd tijdens verzenden. Ik ben helemaal tevreden.
Beste Erik, dank voor je positieve review! We zijn blij dat alles naar wens was. Hartelijke groet, Team Retourplaza
We hadden onze bestelling snel binnen en was helemaal gloednieuw, de doos was een heel klein beetje beschadigd.
Beste Linda, dank voor je review, fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest! Hartelijke groet, Team Retourplaza
Item besteld dat twee dagen erna werd aangeboden. Product en verpakking waren volgens de beschrijving.
Beste Guido, dank voor je review, fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest! Hartelijke groet, Team Retourplaza
Oke
Beste Eduard, dank voor je review, fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest! Hartelijke groet, Team Retourplaza
Voor herhalingvatbaar
Beste Sandy, dank voor je positieve review, hopelijk tot ziens in onze webshop! Hartelijke groet, Team Retourplaza
Duidelijk en snel
Beste Rag, dank voor je positieve review! Hartelijke groet, Team Retourplaza