Retourplaza hanteert een goed concept en geeft duidelijk aan wat er beschadigd is waardoor de klant zonder risico een mooie korting krijgt op een nieuw product!
I am so satisfying about the service
Dompelpompje gekocht. Nieuw in geopende doos. Net wat goedkoper, en pompt even goed.
Hartelijk dank voor je review!
Zie boven.
Snelle verzending, goed gecommuniceerd. Het geretourneerde artikel functioneert uitstekend.
Bestelde Google chromecast scherpe prijs
Snel en correct spullen geleverd en erg meewerkend toen ik moest retourneren
Hartelijk dank voor je beoordeling. Fijn om te horen dat je ons retourproces naar wens hebt ervaren.
Snelle levering! En nog in top staat
Onze indrik van retourplaza is dat het goed en doeltreffend werkt. Wij ontvingen onze bestelling beschadigd en het retour sturen en de oplossing was prima,. Wij zijn zeer tevreden .
Hartelijk dank voor je beoordeling. Hopelijk mogen wij je terugzien in onze webshop :).
Netjes bezorgd.
Ik heb een crosstrainer met flinke korting aangeschaft. Die werd snel geleverd en er mankeerde helemaal niks aan. Zeer tevreden dus.
Back Diamond wandelstokken zonder de originele verpakking heb ik gekocht voor lagere prijs. Tevreden, ik gebruik de verpakking niet zo niet belagrijk.
Snelle levering en het product was zoals omschreven stond.
product zoals omschreven,goede prijs,snelle levering.
Hartelijk dank voor je beoordeling!
Website vermeldt duidelijk de eventuele issues met verpakking of product. Zeer snelle levering
Precies zoals omschreven, schade aan de verpakking is ook echt enkel schade aan de verpakking. De artikelen zijn gewoon splinternieuw. Een prima initiatief wat mij betreft
Hartelijk dank voor je beoordeling!
Door toedoen van Post.nl liep de bezorging, naar later bleek 1 dag, vertraging op. Daar werd na een melding adequaat en empathisch op gereageerd door de klantenservice. Ook de dag erna toen er weer beweging kwam in de bezorging kregen we nog een nette mail van de klantenservice. Hulde. Product in perfecte staat in ontvangst kunnen nemen en erg blij met de aankoop.
Hartelijk dank voor je beoordeling! Fijn dat het product in goede staat is geleverd.
Snel geleverd in uitstekende conditie
Ze doen wat ze beloven Ik zal zeker vaak kijken of er iets voor mij bij is
Hartelijk dank voor je beoordeling!
Was opzoek naar een printer , maar wilde niet de hoofdprijs betalen. Kwam bij Retourplaza uit, want die hadden een nieuwe tegen een hele aantrekkelijke prijs, omdat de doos kapot was. Zo besteld en nog sneller in huis. De printer werkt perfect, niets mis mee, dus super tevreden. Mocht ik weer iets nodig hebben dan kijk ik eerst bij hun op de website.
Hartelijk dank voor je beoordeling!
Deze zomer een generator gekocht. Deze is stuk gegaan ( geen idee waarom en hoe ) na melding direct een goede oplossing aangeboden door retourplaza, nl 90 % van het aankoop bedrag retour gehad. Ondanks het defect wel een geweldige oplossing van retourplaza !!
Nogmaals dank voor je beoordeling! Fijn dat we het probleem samen hebben kunnen oplossen.
Koffer gekocht waarvan verpakking stuk zou zijn. Viel allemaal erg mee. Koffer nieuw en in zeer goede staat.
Supper en goed
Het geleverde artikel is als omschreven en binnen de juiste termijn afgeleverd
Ik verwachtte een pakket met redelijk beschadigde verpakking (zoals het leek in de omschrijving van het artikel), maar het was boven verwachting goed ingepakt en in uitstekende staat. Geleverd volgens de tijdslijnen.
Hartelijk dank voor je review!