Levering als beloofd binnen 24 uur. Rollator binnen 10 minuten rijklaar. Zelfs de remmen waren afgesteld!
Niks op aa te merken.
Duidelijke website Artikel naar volle tevredenheid ontvangen en in gebruik
Beste Tineke, dank voor je review en je positieve feedback! Hartelijke groet, Team Retourplaza
Fietsendrager besteld, en inderdaad alleen de verpakkings was iets beschadigd. Verder niks mis mee. Snel geleverd met duidelijke instructies
Goede communicatie over bestelling en levering. Dit bedrijf heeft van elk product maar 1 of 2 op voorraad, maar de prijzen zijn scherp
bankschroef aangeschaft. De bankschroef was geheel nieuw in doos, doos was gehavend, maar heel. Wat wil je met zo'n zwaar ding in een doos. Het gaat uiteindelijk om de inhoud.
Beste Jan-Erik, dank voor je review en je positieve feedback. "het gaat uiteindelijk om de inhoud", daar zijn wij het helemaal mee eens! Hartelijke groet, Team Retourplaza
Artikel 100% in orde, verpakking minimaal beschadigd. Aflevering geheel volgens belofte de volgende dag al.
Aankoop zonder problemen met afhandeling
Geen gekke dingen, besteld, product netjes verpakt in de staat waarin het hoorde te zijn. Niets bijzonders, verzending snel en naar behoren.
Beste Willem, dank voor je review en je positieve feedback. Hartelijke groet, Team Retourplaza
Product is nieuw en goedkoper dan nieuw
Aanvraag ivm laagste prijsgarantie werd snel beantwoord. Na bestelling zeer snel geleverd.
Beste Monique, dank voor je review en je positieve feedback. Fijn om te horen dat onze service naar wens was. Hartelijke groet, Team Retourplaza
Snel Efficiënt Correct
Correctie levering, snel en volgens beschrijving
Duidelijke foto’s en omschrijving geleverd zoals geadverteerd
Beste Dirk, dank voor je review en je positieve feedback! Hartelijke groet, Team Retourplaza
De doos was beschadigd maar het artikel erin was helemaal perfect.
Beste Liesbeth, dank voor je review en je positieve feedback! Hartelijke groet, Team Retourplaza
Very good price, could be better packed.
Dear Walter, thank you for your review and for your feedback. Kind regards, Team Retourplaza
Goede service, product zoals beschreven
Product in nieuwste staat ontvangen.. snelle service! Prijsverhouding /kwaliteit enorm goed!
Beste Caglar, dank voor je review en je feedback. Fijn dat alles naar wens was! Hartelijke groet, Team Retourplaza
Snelle levering en zoals omschreven alleen doos beschadigt. Dus alles klopte.
Product zoals beloofd, snelle verzending. Geheel nieuw, originele verpakking.Voldoet aan verwachtingen
Beste marianne, dank voor je review en je feedback. Fijn dat alles naar wens was! Hartelijke groet, Team Retourplaza
Op tijd geleverd
Snelle levering en alles klopte
Bij jullie is alles goed gegaan. Alleen de bezorging door post nl kan beter. Maar daar zijn hier meer klachten van. Ook bij andere bezorgings bedrijven.
Beste Henk, dank voor je review en je feedback. Fijn te horen dat onze service naar wens was. Hartelijke groet, Team Retourplaza
Werken niet volgens de voorwaarden....dus korting bovenop laagste internet prijs wordt niet gedaan ... sinds 1 jaar is het zowiezo slecht met oa klantervaringen
Beste Marian, dank voor je review en je feedback. Onze excuses dat de prijs voor 1 artikel in eerste instantie niet goed was aangepast, dit had inderdaad gemoeten en is daarom alsnog gedaan. Hartelijke groet, Team Retourplaza
Dat de verpakking beschadigd was wist ik maar het had op zijn minst ( eerdere positieve ervaring) wel door retourplaza dichtgeplakt kunnen worden. Nu is het product afgeleverd in bijna open verpakking. Dat kan toch wel beter?
Beste Ineke, dank voor je review en je feedback. Dat is niet hoe de levering hoort te gaan, onze excuses hiervoor. Vermoedelijk is er tijdens het verzenden iets gebeurt, het artikel was voor het verlaten van ons warenhuis ingepakt zoals het hoort. Hopelijk mogen we je ondanks deze ervaring nog eens terug zien in onze webshop! Hartelijke groet, Team Retourplaza