echt top

super service. savonds besteld volgende dag bureaustoel in huis. Bedankt en tot de volgende keer.

Prima product nog betere prijs.

Op zoek naar dit product in nieuw staat kwam ik op retour plaza terecht. Zo kon ik het product kopen voor de halve prijs. En het product was inderdaad nieuw. Met een klein butsje in de doos. Zeer tevreden

Snel en zoals omschreven

Product was ontzettend snel geleverd en helemaal in nieuwstaat.

Helemaal prima, woensdagavond besteld donderdagmiddag binnen.

Prima geregeld.

Ik zocht een bladblazer en vond deze bij retourplaza. S avonds besteld en de volgende dag geleverd! Top, kan niet anders zeggen.

Duidelijke site, snelle levering

Een hele duidelijke site met goede omschrijving van de staat van het product. Makkelijk bestelproces en snelle levering

Alles was na wens

Prefect en heel snelle levering.

Alles is heel vlot verlopen en de tas was in perfecte staat.

Een voetenbankje besteld van Le Sud Monte Carlo. Werkelijk niets mis mee, maar wel de helft van het geld. Heel blij mee!

Gewoon helemaal goed

Er nette correspondentie en restitutie van portokosten. Direct en op uiterst nette wijze. Product is niets mee mis. Ik kijk volgende keer weer eerst op deze site.

Mooie prijs voor nieuwe producten

Verticuteermachine was als nieuw, enkel kleine deukjes in de doos. Een stuk goedkoper dan een normale webshop.

Snel geleverd en volgens verwachting

Het pakketje is snel geleverd en voldeed exact aan de beschrijving ( doos beschadigd, apparaat netjes)

Snelle levering product zoals omschreven

Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop bij Retourplaza. Snelle levering en een goede prijs. Product werd geleverd zoals omschreven.

helemaal prima

helemaal prima

Super produkt

De doos was gedeukt maar het product was totaal zonder schade.

Keurig geregeld allemaal

Bestellen gaat makkelijk, omschrijving van het artikel klopt helemaal. Mooie producten en goede prijsverhouding. Ooknword je keurig op de hoogte gehouden van het bestelproces. Kortom zeer tevreden.

heel tevreden

heel tevreden

Snel geleverd en goede info

De juiste informatie over het product stonden op de website én zo is het ook geleverd. Goed initiatief!

Quick friendly and clear instructions provided

Quick friendly and clear instructions provided

naar verwachting

Snel verzonden en product helemaal prima

Duo afvalbak besteld. Product werd snel geleverd en product was helemaal nieuw en onbeschadigd en werkt prima.

Super snelle levering!! Precies gekregen wat ik heb besteld. Zeer te vreden.

Goeie prijs, goed product, snelle levering

Snelle levering goed product

Het hele proces voldoet aan de beloftes.

Helemaal goed

Een tv met wat krasjes gekocht, na ontvangst bleek de schade iets groter te zijn waarschijnlijk door het transport, melding gemaakt van de extra schade en prima opgelost door de klantenservice. Helemaal tevreden!