Zie boven
Het product was gelukkig niet beschadigd, maar de doos viel bijna uit elkaar. Bij aankoop was op de foto enkel een lichte beachadiging te zien
Hartelijk dank voor je beoordeling, dat stellen wij enorm op prijs. Onze excuses dat het artikel met meer verpakkingsschade is geleverd dan wij van te voren hadden geadverteerd. Wij hebben direct contact opgenomen en een extra korting geboden ter compensatie van de onvermelde verpakkingsschade. Fijn dat we tot een oplossing zijn gekomen! Hartelijke groet, Klantenservice Retourplaza.
Bezorging volgens afspraak, prima prijs voor alleen beschadigde doos.
Ik werd erg goed op de hoogte gehouden van mijn bestelde product. Ook toen bleek dat het product meer schade bevatte dan was aangegeven kwamen ze met een snelle oplossing waarbij ik keuze had uit meerdere opties. Ondanks dat het product dus niet helemaal beviel zou ik door de goede service van Retourplaza zo weer bij ze bestellen
De radio heeft een slechte ontvangst in het gebouw waar hij gebruikt moet worden. Als dit niet verbeterd kan worden - en dat lijkt zo te zijn - is het een nutteloze aankoop geweest.
Hartelijk dank voor je beoordeling, dat stellen wij enorm op prijs. Op al onze producten zit een retourtermijn van 14 dagen, deze termijn is helaas al verstreken. We kunnen het artikel daarom niet retour nemen. Het signaal kan door meerdere factoren slecht worden ontvangen. Wellicht helpt het om de radio op een andere plek te zetten zoals bijvoorbeeld bij het raam. Hopelijk lukt het om de ontvangst te verbeteren.
Veel geld bespaard met deze aankoop! En het zag er allemaal perfect uit. Ik ben er nog niet achter waar de schade op de verpakking zat ;)
Voor onze kleinzoon een Bruder Tractor met Aanhanger besteld. Snel geleverd en prima in orde. Wel riskant dat er geen verpakking om de doos heen zat. Daardoor was het mooie speelgoed te zien, terwijl het pakket bij de receptie van ons vakantiepark stond te wachten. Gelukkig is het goed gegaan en hebben we een leuk cadeau voor onze kleinzoon.
Hartelijk dank voor je beoordeling! Vanwege milieu overwegingen plaatsen wij geen extra omdoos om het artikel. Fijn dat de verassing van het cadeau is gelukt. Veel plezier gewenst met de aankoop!
Snelle levering en degelijk verpakt binnenkomen.
Goede aankoop. Snel geleverd. Juiste informatie: artikel onbeschadigd, alleen de verpakking beschadigd. Blij mee!
Snelle levering van een goed product. Ik ga er vaker aanschaffen doen.
Bedankt voor je positieve beoordeling. Hopelijk zien we je snel terug in onze webshop!
Product was inderdaad ongebruikt en verpakking was open geweest, B grade zoals er stond. Zou zo weer iets kopen.
Uitstekende ervaring, een opluchting ye midden van veel bedrijven die hun afspraken niet, niet volledig of te laat nakomen. Product werd snel geleverd, was conform omschrijving en beduidend goedkoper. Voor herhaling vatbaar en aanbevelingswaardig
Hartelijk dank voor je positieve beoordeling!
Product precies zoals omschreven en erg snelle levering.
Duidelijke beschrijving, product was zoals aangegeven
Een tv besteld. Netjes geleverd en inderdaad op schade van de doos na helemaal in orde.
Goederen waren echt nieuw en vermits ik dacht dat ik geen mail voor tracking had gekregen, wat onterecht was, met klantendienst gebeld. Ongelooflijk behulpzaam en vriendelijk. In online services ken deze zijn gelijke niet. Superlatieven schieten tekort
Goede en toegankelijke site, bestellen en afleveren uitstekend. Goede prijs/kwaliteit.
Snelle levering en na verwachting
Via marktplaats artikel gevonden ver onder nieuwprijs waarvan de verpakking beschadigd zou zijn, maar het artikel nieuw. Nou ik kon zo niks zien aan verpakking en het artikel was nieuw en werkt zoals het moet. Ik ben iig zeer tevrden.
levering zoals aangekondigd en de enige beschadiging was de overdoos. De inhoud van de doos was piekfijn, puntgaaf en de verpakkingsdoos met de afbeeldingen was ook puntgaaf. Mooie pannenset voor een nog mooiere prijs!
Snel ontvangen en goed product zoals beschreven
Hartelijk dank voor je positieve beoordeling!
Goed geregeld
Het is een fijne snoerloze maaier voor een mooie prijs.
Product zoals omschreven. Doos licht beschadigd maar nog volledig verzegeld en in perfecte staat!