Top bedrijf goed service
Alles heeft goed uitgepakt!
Zeer snelle afhandeling en verzending
Zeer snelle levering bestel er zeker nog een keer
Het product (babyfoon) was precies zoals in de website beschreven. En volgende dag al in huis!
... zelfs onder groothandelsprijzen, terwijl het product eigenlijk nieuw was
Hartelijk dank voor je positieve beoordeling!
Goed bedrijf en snel en netjes geleverd en volgens info
Bestelling snel binnen, aardige mensen aan de telefoon en super product. Ik kocht een Vitamix blender en jeehh wat ben ik daar blij mee
Vanwege een beschadigde doos, extra korting op een nieuw matras. Door Retourplaza gecontroleerd en verzegeld. Echt nieuw! Supersnelle verzending.
Geen probleem met bestellen vlugge en snelle aflevering prima nu nog.afwachten hoe het product is na verloop van tijd ga zo. Door
Kon niet beter. De ene dag besteld de volgende dag al thuis.
Hartelijk dank voor je positieve beoordeling!
Ik heb een fateuil gekocht die normaal € 289 kost. Nu koste hij € 203. Met de stoel was niks mis.
Super blij met het aangeschafte product. Duidelijk over de staat, in dit geval nieuw, vriendelijke support.
Mooi produkt voor een goede prijs. Snelle levering en vlotte reacties via klantenservice.
pakketje was volgende dag binnen en in de staat zoals beschreven stond.
snelle verzending goede kwaliteit uitstekend
Alles conform beschrijving. Product voldoet aan verwachting en op tijd geleverd.
Helaas een defect bij levering maar snel tot een goede oplossing gekomen
Hartelijk dank voor je positieve beoordeling! Fijn om te horen dat onze service naar wens is geweest :).
Keurig geregeld
Goede communicatie. Snelle levering. Prima product.
We hebben al vaak producten besteld aan een voordelige prijs. Uitstekende service, ook als er iets fout blijkt te zijn wordt alles vlug en correct afgehandeld. Betrouwbare firma.
Niet alleen de verpakking beschadigd, maar ook de kast wat er in zat. De kast deur konden wij niet monteren, omdat een kast wand beschadigd is. Waar de scharnieren moet komen, was weg gebroken.
Beste Karin, hartelijk dank voor het invullen van onze beoordeling via Kiyoh. Na het lezen hebben wij direct contact opgenomen. De kast had niet met extra schade geleverd mogen worden. Wij hebben een oplossing geboden in de vorm van een gedeeltelijke creditering ter compensatie voor de extra schade. Zodoende hebben we het goed kunnen afronden, dank voor jouw medewerking hier in. Hopelijk tot ziens in onze webshop! Hartelijke groet, team Retourplaza
Snelle levertijd, echt alleen een kapotte doos en zo flink wat geld bespaard op de stoel voor onze baby!