top!
Levering correct en tegen een nette prijs.
Hartelijk dank voor je positieve beoordeling!
Snelle levering van een prima product voor een scherpe prijs
Prettige ervaring in zoeken en bestellen. Levering liet niet lang op zich wachten
Een snelle levering, goede prijskwaliteit van merk artikelen. Dit is mijn tweede bestelling en ik zou het andere zeker aanbevelen.
Aangegeven kwaliteit voldoet aan de verwachting zoals aangegeven bij produkt.
Snel geleverd en prima kwaliteit doos was klein beetje gedeukt vandaar lagere prijs
Het product helemaal nieuw voor een aantrekkelijke prijs.
Na ontvangst van mijn bestelling bleek niet alleen de doos een beschadiging the hebben zoals op de webshop vermeld, maar ook het product had een deuk. Retourplaza heeft dit keurig opgelost!
Hartelijk dank voor je positieve review. Fijn om te horen dat we samen het probleem naar tevredenheid hebben opgelost!
alles zoals beschreven en snel in huis.
Snel en efficiënt!
Dank voor je positieve beoordeling!
Is prima in orde!
Snelle levering geheel conform aankoop. Prima.
Alleen de doos van de Lego Lamborghini zou beschadigd zijn. Het product zou in nieuwstaat zijn. Omdat we met de creditcard konden betalen en zo weinig risico zouden lopen hebben we het aangedurfd. Het product was geheel onbeschadigd. Zelfs de doos had geen krasje. Maar wel 60 euro goedkoper dan bij bol. Wanneer we weer iets nodig hebben dan checken we eerst retourplaza even of we daar goedkoper uit kunnen zijn. En wanneer het product toch niet naar wens is kun je het altijd terugsturen. Topbedrijf.
Hartelijk dank voor je positieve beoordeling! Hopelijk zien we je snel terug in onze webshop :).
Ons product is beschadigd aangekomen terwijl enkel de doos wat schade zou hebben en het product zelf 100% niet. Na contact hebben ze dit netjes opgelost met een ruime vergoeding of ik kon het product gratis terug sturen. Goed opgelost dus!
Originele beoordeling
Ons product is beschadigd aangekomen terwijl enkel de doos wat schade zou hebben en het product zelf 100% niet. Dit product/onderdeel van was zeker weten eerder in gebruik geweest. Gemaild en via Facebook contact opgenomen, maar reageren nergens op.
Prima, prima, prima
Snel geleverd en product volledig conform beschrijving. Alleen doos licht beschadigd, product in perfecte staat.
Zeer goede service en ook bereikbaar tenminste bij problemen of vragen . Dit is helaas bij meeste websites niet zo . De omschrijving was correct en i.v.m. vakantie is er nog geen tijd geweest om het artikel uit te proberen Ik heb er wel vertrouwen in dat deze aankoop ook goed is zonder het uit te proberen .
Niet alleen een prima initiatief, duurzaam, nuttig. ook doen ze wat ze beloven. Niet alleen een 100% product, weliswaar met minimale verpakkingsschade, maar ook nog eens het nakomen van de beloofde levertijd. Ik kijk voortaan eerst op deze site, voor ik ergens iets bestel dat ik nodig heb,
Beste Hans, dank voor het invullen van onze kiyoh beoordeling, dank voor je feedback. Fijn om te horen dat alles zo goed bevalt, daar doen we het voor! Mvg, klantenservice Retourplaza
Heel fijne webshop, hele goede prijzen, duidelijke beschrijving waarom de prijs laag is en ook nog een snel verzonden. Nu al paar keer wat besteld en erg tevreden!
Beste Charlotte, dank voor het invullen van onze kiyoh beoordeling, dank voor je feedback. Fijn om te horen dat alles zo goed bevalt, daar doen we het voor! Mvg, klantenservice Retourplaza
Snelle levering, goede communicatie en product in geweldige goede staat ontvangen.
Keurig geholpen met mijn vraag bij de klantenservice
Beste Rob, dank voor het invullen van onze kiyoh beoordeling, dank voor je feedback. Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze manier van communiceren, daar doen we het voor! Mvg, klantenservice Retourplaza