Beschadigde verpakking klopte met de beschrijving. Product was niet beschadigd en compleet. Levertijd als aangegeven. Geen verrassingen.
Mooi product voor een goede prijs
In 1ste instantie dacht ik dat ik onderdelen miste. Ik bellen natuurlijk bla bla. Blijkt het eruit te zijn gevallen. Terugbellen en excusses aangeboden haha. Service is verder top!
Van het bestelde artikel was niet alleen de verpakking beschadigd maar er zat ook een deuk in de behuizing. Het artikel werd snel geleverd en mijn bezwaren over andere beschadigingen werden direct gehonoreerd met een extra creditnota die al binnen enkele dagen is teruggestort. Kortom een zeer goede service en betrouwbaar bedrijf.
Mooi nieuw stevig campingbedje voor bijna de helft van de prijs kunnen aanschaffen. Alleen de doos was beschadigd en dat was duidelijk vooraf vermeld. Kwam heel snel.
Goed geprijsd en snel geleverd
Product binnen twee werkdagen als nieuw ontvangen.
Koelbox gekocht; alleen doos as beschadigd. Dat scheelde mij 30 euro met de originele nieuwprijs. Prima service, snelle levering. Product werkt naar behoren.
Het was perfect. Erg blij mee!!!
Het enige dat ik minder vond, was dat mijn product is verzonden in alleen de originele doos en niet in een andere verpakking of omdoos. Het product is helemaal goed en levering was snel
Het kan niet beter .
Snelle levering en goede service
Nieuwe step besteld voor mooi prijs wegens verpakkingschade. Snelle verzending, zeer tevreden.
Goede info en snelle levering
Product ontvangen zoals beschreven. Deed het prima. Wat ik zelf als bedrijf anders zou doen, is het product verpakken in een andere doos, zodat de kans het grootst blijft dat er geen verdere schade ontstaat.
Heb een artikel gekocht en bij aankomst was er een klein probleempje er mee contact gehad met retour plaza en binnen een paar uur opgelost ben dus zeer tevreden.
Je krijgt precies wat je bestelt, zonder verdere vertragingen, en met keurige updates van status van bestelling
De fietsendrager die ik besteld heb via Retourplaza was meer dan 100 euro goedkoper dan nieuw. En dit terwijl alleen de verpakking beschadigd was. De drager zelf ziet er splinternieuw uit en alles zat nog in de originele verpakking. Heel bijzonder, maar wel heel tof.
Hartelijk dank voor de positieve beoordeling! Fijn om te horen dat het artikel naar wens is ontvangen. Veel plezier gewenst met je aankoop!
Ik was op zoek voor mijn zoon voor een game stoel voor zijn verjaardag. via mp kwam ik op hun site en daar vond ik de stoel die ik wilde. De stoel werd aangeboden als nieuw product met mogelijke verpakking schade. Niets van gemerkt en alles was zoals omschreven. prima product voor een zeer scherpe prijs. van 160 van andere sites naar 119 euro en binnen een dag geleverd... Top... niets op aan te merken.
De prijs was bijna 50% gedaald, ventilator is 100% nieuw, snelle zending, goed verpakt en ik ben er heel blij mee
Product zoals beschreven, doos licht beschadigd. Ben erg blij want heb het product nu met fikse korting.
Hartelijk dank voor de positieve beoordeling!
Snel geleverd , product zoals beschreven
Duidelijke advertentie; snelle levering; prima prijs!
Op zich is het Quooker zeeppompje dat ik kocht prima. De prijs is veel beter dan wanneer ik het direct bij Quooker had gekocht. Alleen was toch niet helemaal goed nagekeken of alles in de doos zat. Er ontbrak een slangetje. Ik heb Quooker benaderd en die stuurden er een gratis toe.
Beste Arnold, dank voor het invullen van onze Kiyoh beoordeling! Na het lezen van de beoordeling hebben we de klant benaderd en een extra korting geboden ter compensatie van onze controlefout. Dit was achteraf een incompleet artikel, en daar hoort meer korting bij. Gelukkig dus goed met klant op kunnen lossen waar wij erg blij mee zijn! Mvg, klantenservice Retourplaza.
Goed geregeld!!