Product in nieuwstaat, snel geleverd
Ik had een lego doos besteld die volgens de omschrijving compleet was met orginele zegels op de doos. De doos was beschadigd en daarom was hij bij retourplaza. Dus ik heb hem besteld omdat ik niets geef om de doos. De doos die zelf stevig is werd als verpakking gebruikt met extra plakband voor versteviging. Dit scheelt weer een verpakkingsdoos en belasting voor het milieu!
Alles verliep naar wens. Voor een aantrekkelijke korting een hagelnieuw product in een beschadigde verpakking, precies zoals omschreven. Snelle levering, etc.
Airfryer was nieuw in doos, zoals vermeld op de site.
Doen wat ze beloven.
Product kwam goed binnen, duidelijk niet gebruikt. Prima deal. Snelle verzending. Heel tevreden.
Snelle levering kreeg wat ik besteld had. Kwaliteit goed. Prima prijs.
Produkt zoals omschreven
Met een paar dagen heb je je product in huis. Een mooi korting ivm beschadiging van de doos maar niet van het product. Dus top. Vooral onze zoon is erg blij met zijn gamestoel.
Het contact met de medewerksters van Retourplaza was echt perfect en ze hebben mij prima geholpen. Lang geleden dat ik ergens deze service heb ervaren.
Precies zoals het beschreven was . Je betaald minder voor hetzelfde product.
Goede producten, alleen beschadigde verpakking. Die gaat toch weg.
Ventilator gekocht met een licht beschadigde doos. product zelf was helemaal in orde.
Duurde wat langer, misschien lag dat aan postNL. Verder goede communicatie en service!
Het bestelde item was iets meer beschadigd dan ik gehoopt had maar ik kon het nog steeds zo neerzetten dat het niet zichtbaar is, dus ik ben heel blij. Prima, snelle levering en tientallen euro's goedkoper uit
Ik wist niet wat mij overkomen is
Snel geleverd. in prima staat en een hele goede prijs!
In de levering van het pakket is veel misgegaan, door PostNL. Ik heb dat aangekaart bij Retourplaza. Die hebben daar goed gereageerd. Een goede service herken je vooral aan de wijze van handelen wanneer je ze nodig hebt. Top
Dank voor het invullen van onze Kiyoh review en de positieve feedback!
Originele beoordeling
Zou eerst op zaterdag geleverd worden maar dat liep uit. Geen punt. Kan gebeuren. Inmiddels dinsdag. Nog niets ontvangen. Staat nu voor woensdag gepland. Ben benieuwd.
Beste Gerald, dank voor het invullen van onze Kiyoh review! Helaas is de levering door PostNL bij deze order niet goed verwerkt, waarvoor onze excuses. Wij hebben contact gehad en uiteindelijk is de order gelukkig afgeleverd. Mvg, klantenservice Retourplaza
Snelle levering en goede kwaliteit
Het product omschreven als geopend, maar het was nog ongebruikt en zelfs de beschermde folies zaten er nog op.
Zeer scherpe prijs en snelle verzending.
prima apparaat
Het product nog niet kunnen testen ivm het tegenvallende weer, maar de levering was prima. Lekker vlot en prima geregeld!
Het hele proces met uitzondering van de buitenste verpakking werkt uitstekend. De buitenstenste verpakking stond volledig open bij in ontvangstname. Het produkt is er dus waarschijnlijk vooraf uitgehaald....