2 fietsbanden besteld. Alleen vreemd dat ik deze in 2 pakketjes kreeg. Die Postnl dan ook nog op 2 verschillende dagen kwam leveren maar dit ligt aan hun. Ik zou hier nog bestellen.
Netjes en goed ontvangen artikel was nieuw en goed ingepakt ga zo door.
Snel netjes geleverd voor een keurige prijs
Product was incompleet. Een Home Wizzard watermeter,komt normaal met adapters om op de watermeter te kunnen zetten. Eén mail naar de klantenservice hierover verdween blijkbaar in een zwart gat…. Goedkoop=duurkoop. Weer een les geleerd
Beste Michiel, dank voor je review en feedback. Onze excuses voor onze te late reactie op de retouraanvraag. Gelukkig hebben we het ondertussen kunnen oplossen en is de bestelling retour gekomen. Hartelijke groet, Team Retourplaza
TV werd snel geleverd , goede communicatie.....aan te bevelen!
Beste Robert, dank voor je review en positieve feedback, blij om te horen! Hartelijke groet, Retourplaza
Afspraken over levering wordt op afgesproken afleveringstijd gewijzigd waardoor je voor niets thuis blijft. De volgende dag 2x afleveringstijd gewijzigd. Weet dat dit bij Post.nl ligt maar kies dan voor een ander bedrijf die zich wel aan datum en tijd houdt.
Beste Willem, dank voor je review en je feedback. Onze excuses dat de levering niet naar wens was. Hartelijke groet, Retourplaza
Vlotte reactie en product snel opgestuurd gekregen.
Allemaal snel geregeld prima service en snelle afhandeling
Last minute een cadeau via retoure plaza geregeld. Wel beetje getwijfeld, want nog geen ervaringen hiermee maar helemaal goed geregeld!
Beste Anna, dank voor je review en positieve feedback, blij om te horen! Hartelijke groet, Retourplaza
Een digitale piano besteld. De piano werkt goed. Aangegeven dat ik het graag op woensdag bezorgt wilde hebben, maar werd op dinsdag geleverd.
Beste Antonie, dank voor je review en feedback, onze excuses dat de levering niet naar wens was. Hartelijke groet, Retourplaza
Snelle levering en alles netjes geleverd. Alles is nieuw en werkend.
Mooie prijs- zeer snel ontvangen-product in perfecte staat (nieuw) Topkwaliteit Aanrader om deze site te bezoeken.
Beste JB, dank voor je review en positieve feedback, blij om te horen! Hartelijke groet, Retourplaza
Was er snel, goede prijs en kwaliteit
Het waren 5 sterren geweest, maar er stond binnen 1 dag thuis, maar het heeft een paar dagen geduurd, voor de rest niets dan lof, omschrijving ging zoals het moet, eenvoudig en stevig
Producten worden geleverd in de staat zoals ze omschreven zijn.
Mijn bestelling kwam erg vlot
Voor in m'n nieuwe woning zocht ik nog een combimagnetron. Via Retourplaza vond ik een nieuw exemplaar waarvan de verpakking beschadigd was. Ging er wel even €100 van de reguliere verkoopsprijs af. Mooie deal. Twee dagen later werd ie bezorgd, en de beschadiging aan de verpakking valt mee. De magnetron zelf is nog nooit uit de verpakking geweest, dus gloednieuw. Perfect.
Geleverde producten zijn nieuw in de doos maar dan voor een lagere prijs dan elders online. Snelle levering!
Eenvoudige bestelling echter de communicatie over de levering en tijden zou beter kunnen.
Goede service product voldoet aan de verwachtingen
Ik ben erg tevreden over het geleverde product, koffiemachine voor Modo Mio capsules. Gebruik deze dagelijks en doet goed wat ie moet doen. Werd geleverd in originele verpakking en was vrijwel in nieuwstaat maar tegen een scherpe prijs. Top!
ok
Snelle verzending, goed verpakt, kortom ik ben zeer tevreden.
2e bestelling alweer en opnieuw prima. Ik heb alleen “als nieuw” besteld dus geen ervaring met andere categorieën.