Naar aanleiding het ontvangen van een product wat anders was dan omschreven, hierop een tegemoetkoming in geld voor ontvangen. Dit zonder morren. Goede, eerlijke service.
Monitor met beschadigde verpakking gekocht. Geen krassen, geen dode pixels. Wel een licht slechte fabrieksafwerking bij instellingsknoppen, maar dat hebben veel monitoren van dit budget wel. Scheelt toch weer een paar tientjes en zo wordt een goede monitor niet weggegooid :)
Helemaal prima. Snelle levering, kloppende informatie
Echt goed, bestellen gaat snel en als het niet goed is Ook een goede service voor retour sturen
Een fijne webshop waar ik bij toeval terecht kwam. En een produkt gekocht met wat schade aan de verpakking, maar vele tientallen euro,s goedkoper dan elders. De inhoud was perfect
Als koper van 2e keus producten ben ik altijd huiverig, maar dat was in dit specifieke geval bij retourplaza nergens voor nodig. De omschrijving was goed: verpakking beschadigd. Dat klopte en ik ben erg blij met mijn aankoop inclusief korting ten aanzien van de adviesprijs.
Hartelijk dank voor je positieve beoordeling, dat stellen wij erg op prijs!
snelle verzending , wel jammer dat mijn bestelling niet verpakt was.
Hartelijk dank voor je beoordeling! Vanwege milieuoverwegingen kiezen wij ervoor om geen extra omdoos om onze producten te doen. Onze excuses voor eventueel ongemak.
Vlot, goed en makkelijk
Snel en foutloos geleverd!
Alles netjes bezorgd, product als nieuw. Precies zoals beschreven. Heel tevreden!
Alles was goed verpakt en snel bezorgd! Klantenservice was ook goed te bereiken en antwoordde naar tevredenheid.
Ik heb een product gekocht en de levering was heel erg goed en netjes. Het gekochte product was in prima staat (nieuw) alleen moet ik nog ervaren of ik er echt tevreden over ben. Uiteraard was het mijn eigen keus om dit te kopen zonder eerst te testen. Hoe dit verder verloopt moet ik dus nog ontdekken, ook qua service en garantie.
Snelle levering, eerlijke en duidelijke informatie en een prima klantenservice die snel en duidelijk reageert. Alle producten die ik tot nu toe heb aangeschaft voldoen volledig aan de beschrijving en toen een product defect bleek, is hier zeer snel en adequaat op gereageerd. Mijn ervaring is top!
Goede ervaring en verder niks op aan te merken!
De compressor zat in een verzegelde verpakking. Omdat de compressor ingedeeld was in categorie B zou de compressor in nieuwstaat zijn (dat klopt, was ongebruikt want ik moest eerst wat kleine onderdelen monteren zoals omschreven in de gebruikershandleiding) en de verpakking zou schade hebben => ik kon geen opmerkelijke schade vinden. De prijs die aangegeven was, was vergelijkbaar met de goedkoopste internetprijs die ik kon geven en daar werd 10% korting op gegeven. Ik heb geen ervaring met afhandeling door retourplaza van een garantieclaim omdat het product tot nu toe goed is. Het is dan ook een product van een gerenommeerd merk. De advertentie was goed omschreven met duidelijke foto's.
Tevreden nieuwe klant
Heb 2makita trimmer gekocht nieuw staat
Snelle levering en goede service.
Een tefal pannenset besteld. Snel geleverd en goede kwaliteit voor weinig geld.
Product zoals omschreven en ook snelle levering
Prima service en mooi product
Via Retourplaza schaften wij een Graef Master M10 snijmachine aan voor het snijden van zelfgebakken brood, kaas etc. De machine stond overal voor rond eur 240 nieuw te koop, tweedehands vond ik er 1 voor eur 180, maar bij Retourplaze een geretourneerd nieuwstaat product voor slechts eur 159. Bij ontvangst bleek de machine in uitstekende staat, als nieuw. Precies zoals op de website geadverteerd. Dus zowel snelle levering, correcte info op website, en uiteindelijk kwaliteit van het product zijn helemaal top! Ga zo door Retourplaze!
Hartelijk dank voor de positieve beoordeling!
Heel blij met mijn product. Alleen de doos was iets beschadigd. Product 100% en compleet.
Uitstelde manier om met geretourneerde producten om te gaan. Belangrijk is dat RP eerlijke info geeft. De foto’s bij de beschadigingen zijn eerlijk en helder. Top, kom zeker terug.