I ordered a fan for the summer that was returned from the previous shopper. The fan works perfectly and it had a really good price.
Ik ontving binnen 1 dag mijn bestelling. Hoewel mijn bestelling meer beschadigd was dan aangegeven, werd ik hiervoor snel gecompenseerd.
Snel en naar verwachting.
Product besteld, alleen doos was eens open geweest, verder alles in volledig nieuwe staat. Ideaal en veel minder betaald dan normaal. Product werd ook zeer snel geleverd. Mijn ervaring is dat ook zeer goed. Zou zeker weer bestellen bij retourplaza en dit ook aan anderen aanraden te doen. :)
2 stoeltje gekocht voor een leuke prijs (verpakking beschadigd, product niet). Bij aankomst bleek 1 stoel op de zitting toch beschadigd. Mail met foto gestuurd waar direct op werd gereageerd met een aangeboden oplossing. Zeer snelle service, correcte oplossing, snelle afwerking van de oplossing. Kan menig bedrijf nog een voorbeeld aan nemen.
snelle levering, goede verpakking, goede prijs-kwaliteitsverhouding. Heb de site in mn favorieten gezet en begin in de toekomst hier met winkelen.
Zeer snel geleverd in goede verpakking en het product is gewoon helemaal nieuw. Reeds vaker besteld bij retourplaza, altijd goed.
Dank voor het invullen van onze kiyohbeoordeling, dank voor je positieve feedback en voor je vertrouwen in ons! Mvg, klantenservice Retourplaza
Goed en snel geleverd. Artikel zoals omschreven, nieuw alleen was de doos geopend geweest. Een aanrader!
Makita accuboormachine: mooi klein model met 2e accu. Ik ben er blij mee, ook met de snelle levering. Later zag ik wel op de site van makita dat het model niet meer gemaakt wordt. Het zou netjes zijn wanneer dit vermeld zou worden bij retourplaza. Nu leek het of het recent gekocht en geretourneerd was, voordat ik het kocht
Hartelijk dank voor het invullen van onze kiyoh beoordeling, dank voor je feedback! Mvg, Klantenservice Retourplaza
Snelle levering, stukken voordeliger ToP
Sonos Arc gekocht met korting nog ook. Product nu maand in gebruik, in perfecte staat ontvangen. Alleen de buitenste verpakking had wat schade/gebruikssporen.
goede ervaringen gehad ,zeer tevreden met het product .
Besteld wat ik wilde en snel gekregen. In 1 woord: Top!!
Product werd geleverd zoals omschreven, snelle verzending.
Snelle service en een betrouwbare webshop
Ik koop er regelmatig. Producten zien er allemaal goed uit. ja dat er verpakkingsschade is dat weet je. Contact is goed en levertijden prima.
Ondanks alle pakketjes drukte, werd mijk pakket binnen 24 verzonden en geleverd. Goede service dus.
Zeer goede ervaringen mee.
Snelle levering en goede kwaliteit Ik zou weer een bestelling plaatsen
Fijne , vriendelijke service.
Doordat het product te groot was verpakt werd het door 2 mannen van post NL verpakt. Medewerker van retourplaza heeft hwt goed opgepakt en de dag daarna werd het pakket uiteindelijk toch geleverd.
Scheelt een hoop geld en het product is helemaal in orde. Wat maakt het uit dat dexdois een beetje kapot is!
snelle levering. prima product :-)
Koptelefoon gekocht en omschrijving en foto’s waren precies zoals getoond. En volgende dag al in huis. Voordelig en duurzaam, hier kom ik vaker.
Hartelijk dank voor je positieve beoordeling!
Aangezien ik een kado voor mijn kind heb gekocht en we in de coronaperiode allemaal thuis zijn zou het handig zijn om de doos waarin de playmobil zat even in een omdoos/papier te verpakken. Het was nu geen verrassing meer toen de bezorger hem kwam bezorgen
Hartelijk dank voor je beoordeling! Vanwege milieuoverwegingen kiezen wij ervoor om de producten niet te verpakken in een omdoos, enkel wanneer echt noodzakelijk. Echter, snappen wij zeker dat het in dit geval hierdoor de verassing van het cadeau eraf ging. Onze excuses daarvoor! Wij zullen deze feedback intern meenemen in onze evaluaties. Hopelijk is het cadeau alsnog in de smaak gevallen :).