De service van Retourplaza is goed, heb verschillende updates ontvangen over de vertraging bij PostNL. Pakket een week onderweg geweest waar Retourplaza niks aan kon doen oorzaak PostNL.

Goed product en snelle levering

De producten zijn precies zoals omschreven - met een goede korting. De levering was daarnaast snel.

goede mail reacties goede prijzen

Product was in perfecte staat en maar een derde van de originele prijs!

Zeer vlot en conform beschrijving

Direct na bestelling een verzend-code. Product is in prima staat en zoals beschreven.

Fijn geregeld bedankt

1 e x iets besteld, verpakking was beschadigd, stond netjes vermeld op de site met goede fotos artikel in orde, zoals beschreven tot vandaag de dag nog geen probleem ! Bedankt Rich

slechts 1 bestelling gedaan gewoon correct zoals het hoort

prima, snel geleverd, conform omschrijving t.w. verpakking is open geweest.

Snel, goed en duidelijke website.

Veel producten beschikbaar.

Dik in orde.

Zeer correcte afhandeling van mijn bestelling. Een dag na mijn bestelling werd mijn pakket al afgeleverd. Gewoon in de doos van het product zelf, zonder overbodige verpakking. De 'schade' bleek precies zoals vermeld op de website (deukje in de kartonnen doos, product zelf gloednieuw). Ik blij, heb heel wat euro's bespaard.

Prima prijs en levering.

Er zou wat met dit artikel zijn, deukje of verpakking, niets te zien. Erg fijn dat we hier nog dit artikel konden scoren! En heel snel geleverd!

Teleurgesteld

De doos was beschadigd, ik had het idee dat de machine al gebruikt was, en het plastic van de gebruiksaanwijzing was ook open geweest.

Gelijk duidelijkheid en geholpen.

Het was de 1e keer zeker niet de laatste x

Ben super te vreden gekregen wat ik hebben wilde

Prima geregeld

Besteld, snel geleverd. In zeer goede staat ontvangen.

Helemaal goed

Goed product voor een prima prijs!

Duidelijk omschreven en vlot geleverd!

Geweldige service

Op zoek naar een afvalscheiding prullenbak ben ik via marktplaats bij Retourplaza uitgekomen. Online de prullenbak besteld en de volgende dag al ontvangen. Product omschrijving kwam volledig overeen met het geleverde artikel. Zeker aan te raden.

goede service en snelle leverering

Switch spel gekocht van super rare games. Heel tevreden mee. Mooie prijs. Was een beperkte oplage van 4000 stuks. Uitstekende klantenservice. Reageren snel. Was goed verpakt. Zou daar zeker nog kopen als ik iets vindt.

Snelle levering goed product

Gewoon goed

Snelle verzending, product zoals beschreven

Snelle verzending en product zoals omschreven op de website

Vlotte bestelling en vlotte levering

Keurig verzorgde website, eenvoudig bestelproces en hele snelle levering.

Nieuwe spullen voor top prijzen

Meerder keren iets besteld. Artikelen zijn zoals omschrijving. 1x bleek artikel defect maar klantenservice heeft dit perfect opgelost. Enige tip is dat beschrijving van artikel soms erg beknopt is.

Gloednieuwe LaserJet voor een super scherp tarief en bliksemsnel geleverd!

Bij het zoeken naar een nieuwe kleuren LaserJet voor kantoor kwam ik tot de teleurstellende ontdekking dat deze overal uitverkocht was en er een levertijd van meerdere weken van toepassing was. Toch nog even door gezocht en uiteindelijk kwam ik een aanbod tegen op Retourplaza: een gloednieuwe ongebruikte printer waarvan alleen de verpakking licht beschadigd was, tegen een lager tarief dan waar ook én de volgende dag in huis. Heel blij dat ik 'm besteld heb; aan niets was te merken dat dit om een "Tweedekans" product ging, ik kon zelfs de beschadiging op de verpakking niet vinden.

zeer goede service, supersnelle levering!

de ene dag besteld, de andere dag al in huis, en ook nog eens zonder verzendkosten! (vanaf 40 euro) Dat is gewoon super! Hartelijk dank voor deze super service!

SLECHT.....

Zeer slecht in gepakt, niet eens in een andere doos gedaan.