LG hifi installatie gekocht. Werd verkocht met de melding 70W RMS maar haalt slecht een 4de
Hartelijk dank voor je beoordeling! Fijn dat we samen tot een passende oplossing van het probleem zijn gekomen. Veel plezier gewenst met je aankoop!
Perfect. Precies als beschreven en verwacht. En dat voor een leuke prijs
Goed product, snel geleverd
Er stond op de site alleen verpakkingsschade.... Toch zit er een deukje in de Joseph Joseph wased totem. Beetje jammer......
Hartelijk dank voor je beoordeling! Dat stellen wij erg op prijs. Nogmaals onze excuses voor de beschadiging. Gelukkig zijn we samen tot een passende oplossing gekomen! Veel plezier gewenst met je aankoop.
Helemaal oké
Bestelling geplaatst. Met b . Verpakkingschade was minimaal en product nieuw. Ideaal!!dag later in huis
Omschrijving goed, kwaliteit als nieuw, snel geleverd
Positief
Product zoals beschreven.
Originele beoordeling
Zending niet compleet en 1 artikel niet als omschreven
Netjes verpakt en snel geleverd tegen mooie kortingsprijs.
Makita bouwstofzuiger gekocht, volgens de beschrijving zou alleen de verpakking zijn beschadigd maar bij uitpakken bleek ook een buis beschadigd. Mijn mail daarover werd zeer snel beantwoord; ik kon ervoor kiezen de stofzuiger kosteloos terug te sturen of retourplaza zou mij een bedrag crediteren waardoor de totale korting op 40% uitkwam. Dit bedrag werd nog met enkele euro’s naar boven afgerond. Aangezien de stofzuiger wel functioneert heb ik gemaild voor de creditering te kiezen. Ook op deze mail werd weer snel gereageerd. Het bedrag was dezelfde dag al op mijn creditcard bijgeschreven. Uitstekende service, daar kunnen sommige andere webshops een voorbeeld aan nemen!
Hartelijk dank voor je positieve feedback!
Duidelijk snel en eerlijk
Product zoals omschreven, snelle service.
Ik heb een Severin mini koelkastje gekocht met een korting van 25% omdat de doos beschadigd was. Koelkastje zag er prima uit, geen beschadigingen en werkt ook prima! Supersnel geleverd.
Product was als nieuw dus heel tevredeb.
Alles volgens afspraak.
Artikel voldoet geheel aan verwachtingen.
Nieuw product met forse korting snel en goed afgeleverd.
Snelle levering en waar voor je geld.
produkt zat in originele verpakking en zag er prima uit.
Verpakking zat netjes dicht en alles was nagekeken volgens de sticker. Alles zat netjes verkapt in de doos. Keurig!
Inderdaad was de verpakking niet zo netjes maar producten waren in goede staat. Ook snel geleverd. Top!
Prima product, goede service en geweldig concept
Retourprocedures verlopen netjes/duidelijk/snel. Prima goed alternatief aangeboden en ook naar wens.
Dank voor het invullen van onze kiyoh beoordeling, dank voor je feedback! Fijn om te horen dat het retourproces prettig is verlopen en dat je tevreden bent met de oplossing die we hebben geboden. Met vriendelijke groet, Klantenservice Retourplaza
Pro-user fietsdrager gekocht. Helaas mankeerde er iets aan na ontvangst. Dat werd door retourplaza bijzonder goed opgepakt, door defecte onderdeel op te sturen en financiële compensatie te geven. TOP! Eindelijk eens een bedrijf waar de contact persoon een beslissing kan nemen en zich niet verschuilt achter "daar ga ik niet over". Retourplaza.nl : een aanrader!
Dank voor het invullen van onze kiyoh beoordeling, dank voor je feedback. Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze manier van communiceren! Met vriendelijke groet, Klantenservice Retourplaza