goede service

LG hifi installatie gekocht. Werd verkocht met de melding 70W RMS maar haalt slecht een 4de

Precies zoals beschrijving . Eigenlijk hartstikke perfect

Perfect. Precies als beschreven en verwacht. En dat voor een leuke prijs

Goed product

Goed product, snel geleverd

levering prima en snel

Er stond op de site alleen verpakkingsschade.... Toch zit er een deukje in de Joseph Joseph wased totem. Beetje jammer......

Prima prijs en snelle verzending

Helemaal oké

Bestelling geplaatst. Met b . Verpakkingschade was minimaal en product nieuw. Ideaal!!dag later in huis

Perfect, kwaliteit zoals verwacht, snel geleverd

Omschrijving goed, kwaliteit als nieuw, snel geleverd

Snelle levering en product onbeschadigd

Positief

Product zoals beschreven.

Prima nieuw artikel

Netjes verpakt en snel geleverd tegen mooie kortingsprijs.

Scherpe prijzen, uitstekende service.

Makita bouwstofzuiger gekocht, volgens de beschrijving zou alleen de verpakking zijn beschadigd maar bij uitpakken bleek ook een buis beschadigd. Mijn mail daarover werd zeer snel beantwoord; ik kon ervoor kiezen de stofzuiger kosteloos terug te sturen of retourplaza zou mij een bedrag crediteren waardoor de totale korting op 40% uitkwam. Dit bedrag werd nog met enkele euro’s naar boven afgerond. Aangezien de stofzuiger wel functioneert heb ik gemaild voor de creditering te kiezen. Ook op deze mail werd weer snel gereageerd. Het bedrag was dezelfde dag al op mijn creditcard bijgeschreven. Uitstekende service, daar kunnen sommige andere webshops een voorbeeld aan nemen!

Goed geregeld

Duidelijk snel en eerlijk

Prima.

Product zoals omschreven, snelle service.

Mini koelkast: prima product supersnelle levering

Ik heb een Severin mini koelkastje gekocht met een korting van 25% omdat de doos beschadigd was. Koelkastje zag er prima uit, geen beschadigingen en werkt ook prima! Supersnel geleverd.

Goede snelle service

Product was als nieuw dus heel tevredeb.

Oké

Alles volgens afspraak.

Snelle levering en goed onbeschadigd artikel.

Artikel voldoet geheel aan verwachtingen.

Snelle en probleemloze levering

Nieuw product met forse korting snel en goed afgeleverd.

Snelle levering en waar voor je geld.

prima produkt en goed ingepakt

produkt zat in originele verpakking en zag er prima uit.

Keurig product

Verpakking zat netjes dicht en alles was nagekeken volgens de sticker. Alles zat netjes verkapt in de doos. Keurig!

Zoals beschreven: producten in prima staat

Inderdaad was de verpakking niet zo netjes maar producten waren in goede staat. Ook snel geleverd. Top!

Herhaling vatbaar

Prima product, goede service en geweldig concept

Goede service en prijs

Retourprocedures verlopen netjes/duidelijk/snel. Prima goed alternatief aangeboden en ook naar wens.

Pro-user fietsdrager gekocht. Helaas mankeerde er iets aan na ontvangst. Dat werd door retourplaza bijzonder goed opgepakt, door defecte onderdeel op te sturen en financiële compensatie te geven. TOP! Eindelijk eens een bedrijf waar de contact persoon een beslissing kan nemen en zich niet verschuilt achter "daar ga ik niet over". Retourplaza.nl : een aanrader!