Product zoals beschreven, snel verzonden. Goede service.
Super. Doet wat ze beloven.
Net bedrijf en prijs verhouding is goed.
Top, op de website word er geadverteerd met dat de korting geven op de laagste internet prijs. Ik vond het product goedkoper dan op de website en na het doorsturen van de betreffende verkoper en prijs werd deze direct aangepast.
Goede kwaliteit,betrouwbaar, snelle verzending goede communicatie
Prima service!
Goede en correcte afwikkeling toen er iets mis was gegaan
Hetgeen aangegeven wordt op de website klopt ook. En ook echt een snelle levering!
Meerdere malen contact gehad met de klantenservice. Zeer snelle reactie gehad. Keurig geholpen. Retourzending snel opgepakt en keurig afgewikkeld.
Hartelijk dank voor je positieve feedback :)!
Ik heb kinderautostoeltje besteld, stond dat alleen de verpakking was beschadigd maar ik heb helemaal niks gemerkt. Was ook heel snel thuis en het is top stoeltje voor goede prijs. Echt blij mee
Alles als nieuw geleverd.
Ik had 2 geleiders besteld, maar er leek eerst maar 1 te zijn. Deze ontving ik de volgende dag. Ik werd telefonisch op de hoogte gebracht en er werd mij verteld dat er een zoekopdracht werd uitgezet. Een dag later kreeg ik mijn tweede geleider ook. Top service!
Let op met dit bedrijf. Ik heb een Festool KS 60 afkortzaag gekocht en de levering was een drama. Ik had het idee dat ik met een stel oplichters te maken had. Na een tijdje werd het apparaat geleverd en toen kwam de volgende teleurstelling. Omdat ik de afkortzaag bij hun gekocht heb krijg ik geen garantie van Festool. Dus let goed op met duurdere elektrische apparatuur, je garantie kan je vergeten. Eigenlijk heb ik nog recht op een korting als vergoeding van mijn garantie.
Dank voor je beoordeling! Vervelend om te horen dat je het op deze manier hebt ervaren. Nogmaals onze excuses voor de levering. Zoals eerder aangegeven hebben heeft PostNL het extra druk vanwege het corona virus en zijn veel pakketten vertraagd. Betreft de garantie: Wij zullen zo goed mogelijk ondersteunen met garantie problemen en gaan er vanuit dat we samen tot een passende oplossing kunnen komen mocht een probleem zich voordoen.
De levering van de producten was heel snel. Ondanks dat er iets mis was met een van de producten (wat hoogstwaarschijnlijk tijdens de post was gebeurd), werd ik heel goed en snel geholpen. Ook het retourneren verliep vlot. Zal hier zeker vaker wat bestellen!
Zeer tevreden!
Ik had een vraag over de levering die door de corona wat verlaat was. Een duidelijk antwoord en de volgende dag alles keurig geleverd. Iedereen is blij met de tv. Die met een krasje op de verpakking beduidend goedkoper is dan elders.
De medewerkers van Retourplaza waren zeer behulpzaam. Zij hebben uitstekend gecontroleerd of het product in orde was en de verzending nauwlettend in de gaten gehouden. Ik werd goed op de hoogte gehouden per mail, en ik ben onwijs blij met mijn nieuwe scherm voor een zeer scherpe prijs!!
Product was nauwelijks beschadigd. Snelle levering. Ik ga hier vaker kijken.
Werd op tijd afgeleverd moet de printer alleen nog aansluiten.
snelle en goed
Geen schade zichtbaar op de bestelling, dus nog als nieuw. Ook was het snel geleverd!
laptop besteld, inderdaad splinternieuw ! voldoet volledig aan de verwachting, prima product, voor een superlage prijs. vlotte levering, helaas niet de volgende werkdag, zoals belooft op de site.
Hartelijk dank voor je beoordeling! Helaas hebben sommige pakketten enige vertraging opgelopen rondom het corona virus. Onze excuses hiervoor!
Als je het nodig heb en je geen probleem heb dat je het niet nieuw uit de winkel in een woord geweldig
Goede service, product precies zoals omschreven, duidelijke foto’s, fijne korting, snelle levering.