Goede prijs voor prima product en service

Mooie kinderwagen gekocht voor een betere prijs dan de meeste andere online aanbieders. Snel geleverd en product in goede staat.

Betrouwbaar snel en duidelijk

Betrouwbaar, snel en duidelijk!

Snel ontvangen!

Direct antwoord per mail op een technisch vraagje!

Alles top

Volgende dag in huis. Artikel zo goed als nieuw. Scherpe prijs. Ik raad dit aan aan kennissen en kom zeer waarschijnlijk terug.

Snelle service, goede aankoop

Precies gevonden wat ik zocht. Een mini koelkastje voor een scherpe prijs. Snelle levering, zoals beloofd. Geen franje, maar gewoon top levering van een in mijn ogen splinternieuw product! Echt aan te raden.

Snelle levering en product nog helemaal Nieuw maar dan stuk goedkoper

Snelle levering en product nog helemaal Nieuw maar dan stuk goedkoper

Picknicktafel

Snel ontvangen

Prima product, prima deal

Het product was in prima staat en de informatie vooraf was goed. Het was jammer van de vertraging van het product, dat eigenlijk voor Vaderdag bedoeld was, maar dat probleem lag blijkbaar bij Postnl.

Prettige Website.

Overzichtelijke website, goed contact over je bestelling en snelle verzending. Niks te klagen.

Pluspunten

Alles is duidelijk.Reageren snel bij vragen en helpen bij problemen.

geen

Pluspunten

Gaat onnodig weggooien van (zo goed als) nieuwe producten tegen, goed voor het milieu!!!

Pluspunten

Mooi businessmodel. Werkt goed en was snel geregeld.

Mag iets duidelijker zijn over het product, met name specificaties en staat. Het product dat ik had besteld was effectief in nieuw staat, dat mag vermeld worden ;).

Pluspunten

Voor het eerst wat besteld en is me goed bevallen. Snelle verzending en goed (nieuw) product. Stukken goedkoper dan de andere sites waarop het product te vinden was.Duidelijke foto's, goed product, levering top. Zeker aan te raden.

Pluspunten

Snel en goed bezorgd. Omschrijving was precies goed

Pluspunten

Telefonisch adequaat en klantgericht geholpen. Verzending monitor keurig op tijd gekregen. Het product was zoals beschreven, dus in licht beschadigde en in fabrieks verzegelde, ongeopende doos. Product zelf was (ongebruikt) nieuw.

Geen, 100% score!

Pluspunten

Snelle bezorging

Pluspunten

Goede, heldere communicatie, waarbij klanttevredenheid bovenaan staat

Website verbeteren mbt aankopen voor feestdagen icm bezorgdagen. Tijdens hemelvaart verliep dit niet goed

Pluspunten

Het kan geen kwaad om een product een dag later binnen te krijgen, maar geef dit anders aan voor de dag voorbij is. niet dat er een hele dag iemand in huis aanwezig moet zijn, uiteindelijk niemand komt en er pas een melding komt aan het einde van de dag. Buiten om dit kleine puntje, vind ik Retourplaza een positieve website met leuke dealtjes.

Pluspunten

De artikelen zijn nieuw en getest, dat vind ik belangrijk. En ik waardeer de transparantie: bij de beschrijvingen en op de foto's kun je zien in welke staat de verpakking of het product is. Je weet dus precies wat je koopt. Product dat ik heb gekocht (ventilator) was uit categorie C, maar echt met minimale krasjes. Vond het nog wel even spannend om te bestellen, want zou het artikel ook echt goed zijn en goed werken? Ik had nog niet eerder bij Retourplaza gekocht, dus geen ervaringen mee. Toch gedaan en gelukkig maar! Ik had het heel snel in huis, het zag er goed uit en het belangrijkste: alles doet het. Ben er heel blij mee, zeker voor deze mooie prijs!

Goed dat het bedrijf een boom laat planten bij elke 100 producten. Mag best wat prominenter op de website terugkomen ipv rechtsonderin. Maar.. (moet natuurlijk altijd iets te zeuren zijn) .. per 100 producten is gezien de kosten van zo'n boom planten wel een erg mager. Misschien per 50 producten?! Of laat de klant bij afrekenen kiezen of klant misschien ook wel iets extra's wil betalen om bij te dragen aan een boom.

Pluspunten

Snelle regering Je krijgt wat je ziet geen verrassingen Goede communicatie

Pluspunten

Vertouwbaar, snel

Zijn ér niet

Pluspunten

Snelle levering Duidelijk site