Pluspunten
Goed betaalbaar produkt
Verbeterpuntenga zo door
Pluspunten
The best
Pluspunten
Snel
Pluspunten
Omschrijving van product klopt volledig
VerbeterpuntenKeuze in bezorgtijden bieden
Pluspunten
Ik heb het idee dat ik een superproduct hebt gekocht voor een mooi prijsje! In de avond besteld en de volgende dag in huis. Goed verpakt terwijl ondanks een B categorie. Ik vind het super!!!
VerbeterpuntenIk heb een positieve ervaring.
Pluspunten
Pluspunten
leuke aanbiedingen
Verbeterpuntenchecken of het project wel is gebruikt? Nespresso apparaat was door een voorgaande gebruikt en 3 koffie cupjes ontbraken bij proefset.
Helaas blijkt dat onze uitvoerige controle in dit geval niet goed is gegaan, wat wij heel erg vervelend vinden. Wij hebben de klant dan ook gecompenseerd voor deze fout van ons, en koppelen het voorval terug naar ons warenhuis.
Pluspunten
Artikel was snel in huis en onbeschadigd zoals beloofd
Pluspunten
Snelle levering en niet duur
Pluspunten
prima bak Kapla geleverd voor een leuke prijs.
Pluspunten
Snelle levering.
Pluspunten
Alles is duidelijk omschreven,service is super.
Pluspunten
Snelle levering en compleet!
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Prima service! Snelle levering en correct behandeld bij het retourneren!
Pluspunten
Fijne klantenservice, vriendelijk en behulpzaam. Duidelijke site, goed concept.
VerbeterpuntenLevering werd niet op afgesproken dag (zaterdag) geleverd en ik werd hier niet van op de hoogte gesteld helaas, toen ik er zelf achteraan belde werd gezegd dat de levering maandag zou komen, maar dit bleek ook niet het geval, uiteindelijk werd het dinsdag.
Pluspunten
Super concept!!! Ook de classificatie van de producten
Pluspunten
Snelle aanpassing van het aankoopbedrag toen ik de link had gestuurd waarin de laagste normale prijs lager bleek te zijn dan op de website vermeld. Snelle levering (conform afspraak) en inderdaad was alleen de verpakking beschadigd- het product was geheel intact.
Pluspunten
Very fast delivery and product in great condition. Thanks.
Pluspunten
Prima product geleverd gekregen
VerbeterpuntenWerd niet op het gemelde tijdstip geleverd maar 3 dagen later pas.
Pluspunten
Prima verkoper, snel en netjes afgeleverd.
Pluspunten
Ik heb 2 maal een bestelling geplaatst. Bij de eerste bestelling was er een product niet helemaal zoals het behoorde. Er werd niet moeilijk gedaan over retourneren. Geld werd direct teruggestort. Ik kreeg zelfs direct een kortingscode voor een nieuwe bestelling. Alle bestellingen werden snel en netjes afgeleverd. Zeer schappelijke prijzen.