Pluspunten
Duidelijke foto's en snelle levering
Pluspunten
Snelheid,adequare afhandeling
Pluspunten
Snelle afhandeling
VerbeterpuntenWel jammer dat de prijzen zo snel veranderen. Elke week een andere prijs en nu al €20 goedkoper dan wat ik ervoor betaald heb.
Dank voor je feedback! Dit is helaas hoe het op = op prijzen systeem werkt.. Hopelijk tot ziens in de webshop :)
Pluspunten
Accurate omschrijving van aangeboden product. Scherpe prijs.
Pluspunten
Helaas was mijn bestelling zoek geraakt bij PostNL, maar Retourplaza heeft mij heel goed op de hoogte gehouden en opgelost.
Beste Karin, dank voor je reactie. Fijn om deze feedback te horen!
Pluspunten
Ik had problemen met de betaling en dacht dat ik te laat was om het pakket toch te bestellen. Langs mail werd ik eraan herinnerd dat dit pakket voor mij opzij gezet was dat ik de tijd had om te betalen. Dit had ik niet verwacht. Een hele goede service
Beste Ana, dank voor je reactie, fijn om te horen dat je zo blij bent met onze service. Daar doen we het voor!
Pluspunten
Duidelijke en uitgebreide omschrijving van het product en een snelle levering.
Pluspunten
Goede prijs en snelle service.
Pluspunten
snel afgeleverd goed in orde zeer tevreden met dit produkt
Pluspunten
Nakomen van afspraken. Goede klantenservice. Makkelijke afhandeling via internet.
VerbeterpuntenDoordat post.nl de vervoerder is, zou het mogelijk maken van aflevering bij een post.nl servicepunt de vrijheid van de koper vergroten.
Pluspunten
Levering nog sneller dan verwacht! Apparaat in prima staat ontvangen en direct voor gebruik ingezet. Heerlijk, weer een eigen brood te kunnen eten!!
Pluspunten
Duidelijke website en goede info. En afgeleverd zoals afgesproken.
VerbeterpuntenDe doos was wat beschadigd. Op zich geen probleem, maar als tip zou je hem nog kunnen inpakken. Dan ziet het er netjes uit als je hem ontvangt.
Beste Anne, dankjewel voor de tip! Hartelijke groet, Klantenservice Retourplaza
Pluspunten
Prima service,
VerbeterpuntenAfleverdag werd niet gehaald, werd niet goed over gecommuniceerd
Beste Richard, excuses voor de vertraagde levering. Helaas hadden wij van deze vertraging geen melding gekregen, vandaar ook geen bericht vanuit ons. Nogmaals dank voor je bestelling en voor het invullen van de Kiyoh beoordeling! Hartelijke groet Klantenservice Retourplaza
Pluspunten
Snel en goed verpakt
Pluspunten
Snelle service,volgens afgesproken afspraken
Pluspunten
Snelle levering En telefoon nummer werkt Snelle reactie
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Snelle levering, prima korting.
VerbeterpuntenCommunicatie mag beter. "Verpakking heeft lichte schade" bleek een bagatellisering. Het product (een rvs-bierbrouwketel) had wel degelijk wat deukjes. Als dit van tevoren helder is, blijft de korting prima en voelt het wat doorzichtiger/meer integer. Maak het niet mooier dan het is.
Beste Daan, dank voor je feedback. Onze excuses dat de omschrijving niet kloppend was. Wij zullen onze artikelen voortaan nog beter controleren voordat ze verkocht worden. Nogmaals dank voor het invullen van de Kiyoh beoordeling!
Pluspunten
Betrouwbaar, goed initiatief.
Pluspunten
je betaald minder dan ergens anders op t net. dan moet je ook wel de minpunten accepteren. prijs is wel het meest positieve
Verbeterpuntenbij het openen van het pakket kwam er een balletje uit rollen. gelukkig ben ik technisch dus kon het zelf repareren. ik denk dat het apparaat niet op deze manier bij de fabrikant vandaan komt. overigens wel een kleine kans dat dit door het transport komt (3x).
Beste Frank, dank voor je feedback. Dit artikel had inderdaad anders ingepakt moeten worden. Wij zullen hier voortaan beter opletten. Nogmaals dank voor het invullen van de Kiyoh beoordeling!
Pluspunten
Zeer goede klantenservice. Klacht werd zeer goed opgepakt en naar volle tevredenheid afgehandeld.
VerbeterpuntenBeter de spullen checken voordat ze verstuurd worden naar de klant. Ik had een muur tv-beugel besteld van Vogel. De doos was goed alleen de inhoud waren twee geluidsboxen.
Pluspunten
Product perfect, levering ook
Pluspunten
Pakket netjes op tijd gekomen zoals aangegeven was er geen schade of dergelijke mij hebben ze als klant binnen