Pluspunten
Vrijdag besteld, zaterdagochtend ontvangen
VerbeterpuntenNiet van toepassing
Pluspunten
Snelle levering Zoals vooraf aangegeven, was alleen de verpakking defect.
Pluspunten
goede communicatie, snelle levering.
Verbeterpuntende doos was beschadigd, ook in tweede instantie.
Pluspunten
Prijzen, snelheid mail beantwoorden en goede kwaliteit
Pluspunten
* Overzichtelijke site * Duidelijke omschrijving schade * Snelle levering
Pluspunten
Goede en snelle service, producten waren goed verpakt en netjes verpakt
Pluspunten
Hadden Sony tv besteld en werd geleverd met kapotte doos en accessoires zonder verpakking in de doos. Klacht hierover ingediend hierover. Heb op hun aanraden een andere TV besteld deze werd geleverd en de kapotte TV meteen meegenomen.en Onze nieuwe Samsung TV werkt tot nu toe 200% en alles zag er goed uit en artikelen waren geseald en ook de doos was nieuw alleen geopend. Zijn tevreden over jullie afwikkeling van de 2 orders en jullie service.
VerbeterpuntenFoto's bijvoegen als je op een andere website dan jullie eigen website artikelen zet. Dan weet de klant wat hij besteld. Krijg je geen problemen later als de bestelling binnenkomt.
Pluspunten
Snel verzonden, artikel klopt met beschrijving en lekker voordelig. Ga zo door.
VerbeterpuntenNiets op aan te merken
Pluspunten
Valt niks tegen. Prima product in nieuwstaat.
Pluspunten
Snelle levering, perfect product ( airco)
Pluspunten
Mooi product
Pluspunten
Snelle levering, duidelijk.
Pluspunten
Snelle en fijne service Vriendelijke mensen en goede koopjes
Pluspunten
Snelle service, mooie prijzen. We zijn tevreden over het product dus over retouren en afhandeling van klachten kan ik niks vertellen.
Pluspunten
Briljant concept! Levert wat het heeft beloofd. In mijn geval: alleen een beschadigde verpakking. Hierdoor een prachtige en heerlijke bureaustoel met €60 korting!
Pluspunten
Goede levering, prima product!
Pluspunten
VerbeterpuntenVolgens advertentie alleen doosschade. Product zwaar beschadigd en incompleet.
Wij hebben aan de hand van deze review contact opgenomen met de klant. Helaas waren wij van deze schade en incompleetheid namelijk niet op de hoogte tot de klant de Kiyoh review had ingevuld. Gelukkig hebben we het samen kunnen oplossen met een gedeeltelijke terugstorting, waar de klant tevreden mee was!
Pluspunten
Fijne duidelijke webshop met hele aantrekkelijke aanbiedingen die ook nog eens heel erg snel en perfect afgeleverd worden. Voor ideaal.
Pluspunten
Snelle levering, prima contact!
Pluspunten
Snelle levering van een "nieuw" product waarvan alleen de oorspronkelijke verpakking iets was beschadigd.
VerbeterpuntenNVT
Vind alleen jammer dat je 6 mails verder bent... factuur, registratie, t&t, pakbon en dan nog beoordeling. Maar ja, hierin is retourplaza niet de enige.
Pluspunten
Snelle service en fijne korting!
Pluspunten
Prima en snelle communicatie. Vlotte levering volgens afspraak. Een uitstekend(nieuw) product voor een zeer concurrerende prijs.
VerbeterpuntenKan na mijn ervaring geen verbeterpunten aangeven.
Pluspunten
Snelle levering en de status van het product voldeed exact aan de verwachting. Bij vragen aan de klantenservice ontvang je heel snel bericht terug van zeer vriendelijke medewerkers.