duidelijke offerte en goede prijs

Werkzaamheden worden zeer vlot opgepakt en afgerond waardoor de stukken snel in huis had. Enige nadeel is dat de stukken aangetekend worden opgestuurd , en je geen invloed hebt op dag en tijd van bezorgen door postnl.

Good service

Very quick and efficient!!

duidelijke telefonische informatie, goede en snelle opvolging

Goede informatie over de procedure met de ambassades, jammer dat kantoor alleen in Den Haag gevestigd is.

Prettig, snel en correct

Wederom een fijne samenwerking en contact.

Hele snelle service en niet duur.

Had heel snel een offerte ontvangen en het document zelf werd binnen een dag opgeleverd. Vertaling was goed.

Snel en professionele service

Snel en professionele service, korte wacht tijd.

Snelle goede service

Ik ben heel tevreden. Het contact verliep heel goed. Jullie waren goed en snel bereikbaar. En vriendelijk. Het werk is goed gedaan.

Super snelle service en zeer prettig in contact!

Super snelle service en zeer prettig in contact!

response fast and get my letter in time

i also did part of the translation of the the driving license, which should have been done by the translator, but im fine with it.

Great service

Super quick response , reliable and very helpful and friendly! Highly recommended!

Goede service en perfect afgehandeld!

Zeer tevreden met de snelle reactie op mijn e-mail . Had de beëdigde vertaling met spoed nodig en binnen 3 dagen resultaat!

Awesome service, quick and totally helped me out!

Ik had op het allerlaatste moment een paar vertalingen nodig en het personeel van urgent vertalen hielp mij fantastisch en ik had niet eens het gevoel dat ze met hun ogen aan het rollen waren omdat ik natuurlijk de zoveelste klant ben die iets urgent nodig had. De naam wordt zeker waargemaakt bij jullie!

Heel fijn samen gewerkt.

Ik heb heel fijn gewerkt met Jeffrey, zou hem zeker aanraden.

Vlot en goed!

Prettig contact. Snelle oplevering van een nette vertaling.

Snel, simpel en een hele goede vertaling!

Het proces gaat heel snel en de vertaling is er in no time!

prima services

goede services ,snel opgepakt . prima .

Snelle en goed service

Snelle en goed service

Relatief persoonlijk voor een vertaal bureau

Ik vroeg om de vertaling van in het Frans geschreven diploma's naar het Nederlands. Ik had helaas geen persoonlijk contact met de vertaalster maar kon wel al mijn bemerkingen door het bureau doorgeven. Ik heb zelf veel tijd moeten doorbrengen aan het controleren van de vertaling en had gelukkig zelf genoeg kennis van het Nederlands om de fouten, gerelateerd aan de specificaties van mijn vak, te zien en laten corrigeren. Gelukkig kon ik dat doen. Maar het zou een minpunt zijn geweest als ik zelf geen kennis van de taal had gehad. Contact was uiterst fatsoenlijk en vriendelijk.

Je krijg meteen antwoord op je vragen alles is duidelijk en en goed

Duidelijke afspraken en een goede snelle service

Ik heb dit jaar twee keer Urgent Vertalingen ingeschakeld voor het vertalen van stukken die nodig waren voor een afstandsverklaring nationaliteit. Via google kwam ik op de site van Urgent terecht. Mijn ervaringen zijn goed. Bij het invoeren van je aanvraag op de site ontvang je snel een reactie/offerte en bij akkoord/betaling heb je de vertaling binnen no time in je mailbox en per reguliere post. Heb je nog aanvullende vragen dan denken ze met je mee. Echt heel goed geregeld. Zeker een aanbeveling waard.

Excellent and very professional

Thank you a swift and professional work

Snelle levering en niet te duur

Duidelijk, snel, professioneel en niet te duur.

Goed,snel maar helaas wel prijzig

Goede en vriendelijke services

Nat contact opgenomen te hebben, Alles besproken, advies gekregen Snelle en correcte afhandeling.