Pluspunten
Snelle reactie op de eerste aanvraag, en goede afhandeling van de order. zeer netjes geleverd.
Verbeterpuntenop dit moment niet dus ga zo door.
Pluspunten
Richard's help, support and professionalism.
Pluspunten
Snel met het beantwoorden van mails en het sturen van de vertaalde document. Duidelijk, klantvriendelijk!
Positive
Great service. Direct response to requirements, on time delivery of my translation. Professionalism and accuracy.
SuggestionsYou could have some ficed prices for typical documents require translation (both certificates, transcripts etc)
Pluspunten
Alles is goed
Pluspunten
Snelle levering Correct Komen afspraken na
Pluspunten
Erg snelle communicatie, vriendelijk. Heel snelle vertaling, goede kwaliteit.
Positive
Good communication. Fast response. Fast delivery of translations. Everything went smoothly.
Pluspunten
Niet alleen de vertaling ging perfect en snel. Ook het advies wat mij is gegeven door Jeffrey was super!
VerbeterpuntenGeen te bedenken.
Pluspunten
Great! Quick & effective.
VerbeterpuntenNone
Pluspunten
Vriendelijke duidelijke snelle benadering . Heb ik niet
VerbeterpuntenHeb ik niet
Pluspunten
Snelle, professionele reactie en goed werk
Pluspunten
I'm so happy and satisfied with their fast and efficient service. I would definitely recommend it!!
Pluspunten
Snelle Service, Prima bereikbaarheid per e-mail/telefoon, goede vertaling, erg goed gecombineerd met "legaliseren" door de recht bank, op hetzelfde dag! en relatief goedkoop.
Pluspunten
Begrijpelijk . Snel en effectief
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle, goede communicatie en service. Bij de volgende opdracht gaan we zeker weer met Urgent Vertalen aan de slag.
Pluspunten
Snel, accuraat en professioneel
VerbeterpuntenKan ik niet bedenken
Pluspunten
Prima en snel geholpen
Pluspunten
Heel snel onze gewenste vertalingen ontvangen!
Pluspunten
Snelle service, ze hebben mij goed geholpen met het legalisatie proces (legalisatie bij Ministerie van Buitenlandse Zaken, vertaling documentatie & legalisatie bij Chinese Ambassade)
VerbeterpuntenMisschien een tracking id, voor waar het document in het proces is. Dan hoef ik jullie collega's niet lastig te vallen voor een voortgangsverslag
Pluspunten
Snelle reactie, duidelijke offerte en prettig contact