Pluspunten
kleine opdracht maar prima en snel afgehandeld.
Pluspunten
Professional and friendly communication and excellent fast service at a reasonable (for Dutch standards) price.
Pluspunten
Zeer snel, duidelijk en accuraat
Pluspunten
Snel regelen
Pluspunten
Snel antwoord per email op vragen.
Pluspunten
Goede communicatie, scherpe prijs en super snelle service (ook zonder spoed)
Pluspunten
Snelle aanlevering vertaling Vriendelijk Prima prijs
VerbeterpuntenVerzoek met whatsapp verstuurd vraagt aandacht. Ik heb ca 3 uur na mijn appje met een urgent verzoek zelf telefonisch contact opgenomen. Ze hadden de app nog niet gelezen. Verdere afhandeling was overigens goed!
Pluspunten
Ze zijn erg snel met het antwoorden van hun e-mails. En erg behulpzaam.
Pluspunten
Super vriendelijke medewerkers, snel en accuraat in hun werk.
Pluspunten
Meewerkend Klantgericht Snel Meedenkend
Pluspunten
zeer snelle service
Pluspunten
Vriendelijke medewerkers Professioneel Flexibele dienstverlening Snelle opvolging Communicatie mogelijk via What's App Goede prijs
Pluspunten
Goede communicatie en snelle en correcte uitvoering van vertaal opdracht.
Pluspunten
Snel geholpen
VerbeterpuntenPrijs
Pluspunten
Zeer professionele snelle service
VerbeterpuntenNee ik gebruik het weer als ik het nodig hebt
Pluspunten
The answers to my questions were provided very quickly as well as the translation! -
VerbeterpuntenNo points to improvement...I like all the service!
Pluspunten
super snel, goed advies, duidelijk pdf bestand ontvangen voor afgifte, en correcties worden zonder problemen uitgevoerd, zal zeker mijn toekomstige documenten Wederom hier vertalen.
Pluspunten
Goede communicatie Snelle levering
Pluspunten
Snelle en accurate afhandeling Zeer prettig intakegesprek Welgemeend advies om afhandeling over te laten aan experts - in dankbaarheid aanvaard
VerbeterpuntenGeen
De belofte m.b.t. een dienstverlening binnen 48u bleek geheel niet te kloppen. dat werden dagen en dat heeft me behoorlijk dwarsgezeten
Beste Evert, Bedankt voor uw feedback, echter moet ik aangeven dat wij in onze offerte hebben aangegeven 3 werkdagen nodig te hebben voor uw vertaalverzoek. U heeft vooraf inderdaad een verzoek ingediend voor een gewenste levertijd die wij zowel in de offerte als in het begeleidend schrijven hebben aangegeven dat wij de gewenste deadline in dit geval niet konden realiseren. Ondanks dat bent u akkoord gegaan met ons voorstel en hebben wij onze vertaling in 3 werkdagen conform offerte geleverd: Donderdag 14 juni om 9.00 uur uw betaalbewijs ontvangen, vervolgens hebben wij maandag 18 juni (3 werkdagen na ontvangst van uw betaalbewijs) de vertaling aan u opgeleverd.
Pluspunten
turn-key solution met klantgerichte en klantvriendelijke aanpak
Verbeterpuntengeen ontdekt
Pluspunten
Super goede ervaring! Werd snel gehandeld door jullie, communicatie was ook goed!