Bedankt voor de aanbeveling, graag tot een volgende keer!
Pluspunten
Erg meewerkend, goed advies mbt de beste stappen te ondernemen gezien ik op zeer korte termijn nog een extra vertaling/attestment nodig had ivm emigratie. Richard heeft me heel erg geholpen om nog de volgende dag document vertaald te krijgen en bji de ambassade gewaarmerkt te laten worden.
Bedankt voor de aanbeveling, graag tot een volgende keer!
Pluspunten
Snelle service!
Bedankt voor de aanbeveling, graag tot een volgende keer!
Pluspunten
Goede, snelle service
Bedankt voor de aanbeveling, graag tot een volgende keer!
Pluspunten
Snel, betrouwbaar, komen afspraken na.
VerbeterpuntenAls er een twijfelpunt is bij een vertaling, dan is het fijn als ze dat even laten weten. Ik heb nu bij nalezing een vraag gesteld, daarop kreeg ik snel een antwoord (dat de vertaler had getwijfeld), maar ik heb liever dat dan even contact was geweest. En ik had dubbele spaties in het document en nog een enkele typo, ook was de nummering van het document niet helemaal in tact gebleven. Dat laatste is gegeven de snelheid te billijken, dubbele spaties moet je echter gewoon 'zien' en even verwijderen voor verzending.
Bedankt voor de aanbeveling, graag tot een volgende keer!
Pluspunten
Zeer professioneel. Ik be ect blij met u werk. Dank u wel
Bedankt voor de aanbeveling, graag tot een volgende keer!
Pluspunten
Antwoord snel per mail. En heeft mijn opmerking naast een eerdere versie kosteloos hersteld. Erg netjes
VerbeterpuntenIk had ook gevraagd waarom de originele formulieren donker waren geprint. Hier kreeg ik geen antwoord op en ik vraag me af waarom dit is aangezien ik het wel goed had gescand.
Bedankt voor de aanbeveling, graag tot een volgende keer!
Pluspunten
alles heel profesioneel,,snel,,super vertaling,,super service,,,heel erg tevreden met alles,,graag tot volgende keer,,H.Jovanovic,,Duitsland
Bedankt voor de aanbeveling, graag tot een volgende keer!
Pluspunten
keurige vertaling
Verbeterpuntengeen
Bedankt voor de aanbeveling, graag tot een volgende keer!
Pluspunten
Snel, duidelijk en goed
VerbeterpuntenGeen enkele het is precies dat geweest wat ik nodig had en ook zo snel als ik het nodig had
Bedankt voor de aanbeveling, graag tot een volgende keer!
Pluspunten
Ik had 5 vertalingen nodig met spoed, heb ze gebeld, en de kopieen opgestuurd, en binnen 2 dagen was het klaar, zoals beloofd, dus hartstikke goed. Maar toen had ik de pech dat er storm was op de dag dat ze werden bezorgt met de post, de brievenbus is open gewaaid, alles nat , ik heb ze gemaild, en meteen zijn ze weer opnieuw gestuurd, helemaal kosteloos. beter dan dit kan je niet verwachten, echt hartstikke goed.
Bedankt voor de aanbeveling, graag tot een volgende keer!
Pluspunten
Snel en duidelijk vertaald.
Bedankt voor de aanbeveling, graag tot een volgende keer!
Pluspunten
Keurige vertalingen, en erg snel. De vertaalde documenten worden moeiteloos geaccepteerd door de ambassade van het land waar ik ze voor nodig had.
Bedankt voor de aanbeveling, graag tot een volgende keer!
Pluspunten
Professioneel, snelle afhandeling, beste prijs
Bedankt voor de aanbeveling, graag tot een volgende keer!
Pluspunten
Prima et prettige service en zeer snelle afhandeling van de vertaling en het vervolgtraject. Het was in mijn geval heel prettig dat het vervolgtraject (legalisatie door verschillende instanties) ook door het vertaalbureau kon worden gedaan.
Bedankt voor de aanbeveling, graag tot een volgende keer!
Pluspunten
- Goede kwaliteit
Verbeterpunten- De communicatie was niet altijd helder - Het ging niet zo snel als ik had verwacht
Bedankt voor de aanbeveling, graag tot een volgende keer!
Pluspunten
Duidelijke communicatielijnen en snelle reacties .
Bedankt voor de aanbeveling, graag tot een volgende keer!
Pluspunten
Zeer snel en professioneel en hele goede communicatie - en natuurlijk hele goede vertalingen - van harte aanbevolen!
Bedankt voor de aanbeveling, graag tot een volgende keer!
Pluspunten
Zeer deskundig personeel, gaf ongevraagd advies en (gratis) extra service die achteraf het verschil bleek te maken voor het doorgaan van het projekt. Warm aanbevolen!
Bedankt voor de aanbeveling, graag tot een volgende keer!
Pluspunten
Snelle communicatie, snelle levering.
Bedankt voor de aanbeveling, graag tot een volgende keer!
Pluspunten
Snel antwoord en snelle levering
Bedankt voor de aanbeveling, graag tot een volgende keer!
Pluspunten
Uitstekende, beëdigde, vertalingen van officiële documenten; zeer snelle levering en prettig contact.
Bedankt voor de aanbeveling, graag tot een volgende keer!
Pluspunten
Snelle reactie, tussentijdse updates en juiste informatie. Heldere prijsinformatie.
VerbeterpuntenGeen