Pluspunten
Snelle communicatie, goede prijzen, goede service.
VerbeterpuntenNiets
Bedankt voor de aanbeveling, graag tot een volgende keer!
Pluspunten
Supersnel!top service
Bedankt voor de aanbeveling, graag tot een volgende keer!
Pluspunten
snelle follow-up qua offerte en vertaling prettig contact met medewerkers goede service
Bedankt voor de aanbeveling, graag tot een volgende keer!
Pluspunten
Vertaling binnen 2 dagen al ontvangen. Professionele en zorgvuldige vertaling.
Bedankt voor de aanbeveling, graag tot een volgende keer!
Helaas is de persoon die deze negatieve review (zonder verdere motivatie) heeft geplaatst niet bereikbaar voor commentaar. Wij hebben zijn vertaling conform afspraak geleverd en hebben dan ook geen idee wat de beweegredenen zijn voor de huidige negatieve waardering.
Pluspunten
Zij hebben uiteindelijk wel op tijd geleverd. Zelfs na mijn dringende verzoek, de documenten in 1 dag vertaald en verstuurd. Daar waren mijn partner en ik zeer blij mee, waren documenten voor aanvraag van een verblijfsvergunning. En IND is nogal streng met hun deadline. Mede dankzij Urgent Vertalen kan ik mijn partner binnenkort naar Nederland halen.
VerbeterpuntenHelaas was telefonisch verhaal en de offerte bepaald niet gelijk. Via telefoon hadden zij het over 1 dag, En in de offerte ineens 3 werkdagen. Gelukkig worden review serieus genomen en dit punt zal verbeterd worden.
Bedankt voor de aanbeveling, graag tot een volgende keer!
Pluspunten
Vriendelijke ontvangst, duidelijke voorwaarden met snelle en accurate afwerking van de opdracht.
Bedankt voor de aanbeveling, graag tot een volgende keer!
Pluspunten
Snelle reactie na aanvraag offerte, vertaling binnen 2 werkdagen gedaan volgens afspraak. Prijs was gemiddeld.
VerbeterpuntenGeen op basis van deze ervaring
Bedankt voor de aanbeveling, graag tot een volgende keer!
Pluspunten
Snel antwoord Professionele aflevering Fijne communicatie
Bedankt voor de aanbeveling, graag tot een volgende keer!
Pluspunten
Snelle reactie op e-mails, goede informatie (m.u.v. het verbeterpunt)
VerbeterpuntenHet zou handig zijn om aan te geven wanneer de vertaling verwacht kan worden na ontvangst van de betaling.
Bedankt voor de aanbeveling, graag tot een volgende keer!
Pluspunten
Goeie communicatie, snelle reactie, betaalbaar, geen lange wachttijden
VerbeterpuntenEenmaal een fout, is snel opgelost
Bedankt voor de aanbeveling, graag tot een volgende keer!
Pluspunten
Persoonlijke benadering en hoge snelheid.
Bedankt voor de aanbeveling, graag tot een volgende keer!
Pluspunten
Snel, en goed vertaald. Documented zijn in orde gearriveerd.Ik ben tevreden over.
VerbeterpuntenCommunicatie binnen de bedrijf omde klanten beter te helpen. Het ging niet soepel.
Bedankt voor de aanbeveling, graag tot een volgende keer!
Pluspunten
"Afspraak is afspraak" was door onze krappe planning heel belangrijk en dat is ruimschoots waargemaakt. We hadden maar 24 uur tussen de diploma-uitreiking en het inleveren van een beëdigde vertaling bij de Universiteit in Zweden. Het was binnen een paar uur voor elkaar, top!
Bedankt voor de aanbeveling, graag tot een volgende keer!
Pluspunten
Snelle goede vertaling
Bedankt voor de aanbeveling, graag tot een volgende keer!
Pluspunten
snel
Verbeterpuntengeen
Bedankt voor de aanbeveling, graag tot een volgende keer!
Pluspunten
Snelle vertaling van goede kwaliteit.
Bedankt voor de aanbeveling, graag tot een volgende keer!
Pluspunten
Heel prettig telefonisch contact gehad, waarbij er mee werd gedacht in de beste oplossing in mijn situatie. Er werd heel snel per mail gereageerd en alles was snel geregeld. Ik heb de vertaling netjes ontvangen per mail en per post.
Bedankt voor de aanbeveling, graag tot een volgende keer!
Pluspunten
Vertaalverzoek is ronduit uitstekend behandeld, naar mijn eigen vergelijking het goedkoopste (minstens 25% goedkoper) en snelste bedrijf wat ik kon vinden (4 sites vergeleken) voor mijn opdracht en verder zag de vertaling er uitstekend uit. Ook zoals geclaimed werd is de vertaling binnen 24 uur na de betaling voltooid.
VerbeterpuntenNiets noemenswaardigs.
Bedankt voor de aanbeveling, graag tot een volgende keer!
Pluspunten
Zeer complete service. Vertalen en legalisatie geregeld binnen een week.
Bedankt voor de aanbeveling, graag tot een volgende keer!
Pluspunten
- fast - mistakes I noticed were corrected for free - to correct mistakes I did not notice I had to pay only for translator and no extra agency fees - translation was nicely delivered to my mailbox
Verbeterpunten- were some mistakes in translation at first
Bedankt voor de aanbeveling, graag tot een volgende keer!
Pluspunten
Snelle service en de vertaalopdracht uitstekend uitgevoerd.
VerbeterpuntenN.v.t.
Bedankt voor de aanbeveling, graag tot een volgende keer!
Pluspunten
Snelle reacties, goede service
Bedankt voor de aanbeveling, graag tot een volgende keer!
Pluspunten
Snelle en degelijke vertaling.
VerbeterpuntenIk heb niet gekeken naar andere bedrijven die dezelfde service bieden, maar het lijkt een beetje duur voor een diploma vertalen.