Snel

Vriendelijk en goede service!

Perfecte vertaling en beëdiging en snel geleverd

Nadat ik de offerte via de website had aangevraagd, ontving ik op dezelfde dag nog een offerte. Die offerte is na wat afstemming nog op dezelfde dag definitief gemaakt, en al met al had ik in minder dan één dag tijd mijn vertaalde diploma.

Aangeraden.

Uitstekende service, vertaling van documenten werd snel gedaan, professionele ondersteuning. Aangeraden.

Fast and professional

Great service, thank you.

Altijd top

Snel, reactief, fijn om mee te communiceren.

Snel en goed.en echt klant vriendelijk

Prima en prettige gesprek

Super ervaring!

Snelle en goede vertaling ontvangen! Nogmaals Dank!

Heel fijne en snelle samenwerking

fantastic service very fast !

Great company, they respond very quickly and provide a flawless service at competetive pricing.

zeer professionele en snelle service

erg goed

Professioneel, verstand van zaken, snel, meedenkend, maakt het waar

Ik werd geconfronteerd met nogal ‘hoogdravende’ taal van een Spaans advocatenkantoor, voor het doen van erfbelasting in Spanje. Natuurlijk, vertaalde documenten had ik verwacht, maar een “apostlle” stempel op de documenten, nog nooit van gehoord. Maar eens wezen googelen, en daar kwam Urgent Vertalen bovenaan in beeld. Dat vind ikzelf altijd even oppassen geblazen, want vast betaald om bovenaan te staan. Maar goed, een offerte aangevraagd, dat veel mee. Én ze wisten precies wat ik nodig had, en konden dat allemaal voor een bescheiden meerprijs regelen (het “apostille”-gebeuren), ook nog goed meegedacht, 4 stempels in totaal (ik dacht 2 voor 2 documenten, maar ook de vertalingen moesten officieel gemaakt worden). Na betaling van de factuur obv scans direct de vertalingen in orde gemaakt (de officiële documenten moesten vanuit Spanje nog worden opgestuurd), en op de dag van ontvangst, de “apostille” geregeld en dezelfde dag nog teruggestuurd. Kijk, dat alles bij elkaar tekent een grote mate van SERVICE. Waarvoor heel hartelijk dank!

Good and quick services

Clear messages and quick feedback to my request.

snel, voordelig en communicatief.

snel, voordelig en communicatief.

Heel professioneel en snel.

Correcte prijsopgave en prima afwerking. Ik beveel ze van harte aan.

Excellent customer service

Every single person that I talked with, was super nice and helpfull, even if they had to answer my 100questions. I'm very satisfied with the result also.

Snel, professioneel, betrouwbaar

Snel, professioneel, betrouwbaar

Snelle en correcte service

Snelle service waar je op kunt vertrouwen

Excellent

Heer Mooten overtreft alle verwachtingen. Stipt. Hoge kwaliteit dienstverlening. Goede communicatie. Goede afronding opdracht. Alle lof. Bernold Hullegie

Zeer professioneel en snel

Prettige samenwerking, telefonisch contact was elke keer aangenaam, zeer snel de vertaalde documenten ontvangen.

Prima, kon persoonlijk praten met Joshuah.

Verzorgt en goed. Prijzig maar reëel.

Uitstekende vertaalservice!

Erg vriendelijk, informatieve medewerker, Supersnel uitstekende vertaling. Thanks!

Ben heel vriendelijk en snel geholpen, en alles heel netjes uitgevoerd. Vriendelijke groet, Leo Ernst

Geweldig en snel!

Ik ben blij met de service die ik heb ontvangen en zou er opnieuw gebruik van maken

Snel en professioneel

Een echte aanrader en snel!

Uitstekend service!

Heel erg behulpzaam