Snel een beëdigde vertaling gekregen
Wij hadden de vertaalde stukken snel in huis. Goede communicatie en goede prijs.
snelle reactie van het team op mijn verzoek om hulp
Dikke 10 ,prima uitleg, behulpzaam en snel. Goede medewerker de heer joshuah de bock.
Goed, betrouwbaar en snel!
De vertaling is snel geleverd en ziet er prima uit. Ook is meegedacht over het toevoegen van een apostille, die tegelijkertijd geregeld is.
Deze mensen begrijpen hoe het moet e de snelheid is niet normaal snel. Bedankt voor vlotte en correcte behandeling Tot volgende keer.
Ik ben vol lof over de profesionele werkwijze van dit bedrijf. Niet alleen werd op snelle wn professionele wijze mijn document naar het Spaans vertaald, er werd zelfs apostille service verleend wat ons eem hoop gedoe bespaarde. De heer Prins was mijn contact persoon: il ben op super persoonlijke en aardige wijze door hem geholpen. Zeer aanbevolen!
Mijn ervaring was uitstekend
Top tevreden
Goeie communicatie, duidelijke website en ze doen wat ze beloven; op heel korte termijn een (beedigde) vertaling aanleveren.
Vlotte service, keurige afspraken die stipt nagekomen zijn
Met tevredenheid.
Excellent price
Goede medewerking. Goede support. Goede prijs. Snel. Denken mee. Aanrader.
Goed, goedkoop en snel is een combinatie die eigenlijk niet kan, maar hier wel degelijk van toepassing is. En goedkoop is misschien subjectief/relatief, maar je krijgt absoluut waar voor je geld tegen een concurrerende prijs en dat nog snel ook!
De opdracht kon ook goedkoper en daar werd ik geattendeerd. Keurig!
Snelle levering en verzorgd en vlug afgeleverd.
Richard, responce to me we quickly. after i paid, same day, i got the pdf copy,and the day after, i got the hard copy via post.. its very fast.
Heldere offerte, snel ontvangen. Goede prijs. Na gunning en betaling was de vertaling er binnen 1 dan.
It is quick service. Good translation
Goed geholpen
Zeer snelle reacties op en afhandeling van opdracht. Prima.
Vroeg om een offerte om stukken te vertalen. Ik kreeg direct response en ook een uitleg waar vertaalde stukken (voor het buitenland) aan moesten voldoen. Ook hierin werd ik (Apostille) ondersteund en kreeg ik de gevraagde stukken snel toegestuurd. Het mail contact verliep op een prettige manier en ik hoefde nergens lang te wachten op een respons.