U bent mij aanbevolen door een vriend in Nederland. Hij had helemaal gelijk. Dit was een goede keuze en ervaring.
Zie boven.
Fijn geholpen, de kosten waren relatief beperkt maar dat deed niet af aan de kwaliteit. Ook toen ik een vraag had, werd deze vakkundig en snel beantwoord.
Zeer prettig. Nu maar hopen op een goede uitkomst, waar wij het vertaalde document voor nodig hebben.
Heel snel
Ik ben uitermate tevreden over Urgent Vertalen
Super fijne snelle service! Zeker een aanrader.
Al jaren maak ik gebruik van Urgent Vertalen. Snelle en goede service met goede prijzen! Absoluut aanrader!
Vanaf het eerste contact goed geholpen. Snel, flexibel en deskundig.
Document kun je uploaden samen met je vraag had binnen 10 minuten antwoord qua prijs. Akkoord gegeven volgende dag zat het vertaalde Document in mijn mail. Originele stuk kwam een dag later per post. Super geregeld en snel voor een. Nette prijs.
Ik ben goed en snel geholpen.
Kan niets anders zeggen dat ik naar tevredenheid ben geholpen. Snel en resultaatgericht. Zeker aanbevelingswaardig, betrouwbaar en op maat gesneden. Dankjewel, Edwin. Elen succes met jullie bedrijf.
Ik heb twee keer gebruikt gemaakt van Urgent Vertalen. Ik ben vriendelijk geholpen en de vertaalde stukken zien er heel netjes en verzorgd uit. Alles werd binnen 3 dagen verwerkt. Ik ben er zeer blij mee.
De vertaling was zeer snel voltooid. Bedankt, ik kan ze alleen maar aanbevelen!
Blij met hele proces van offerte tot geleverde vertaling
Goede communicatie, goede prijs kwaliteits- verhouding dus zeker een aanrader.
I really how fast and effecient my documents were translated
Al meerdere vertalingen laten doen. Altijd snel, goede communicatie!
Snelle reactie, duidelijk in prijs en hoe lang het duurt (altijd super snel). Netjes digitaal geleverd en daarna de hard copies! Goede service.
Goed en snel
Heb supersnel voor meerdere documenten de beëdigde en gelegaliseerde vertalingen ontvangen (digitaal en volgende dag al via koerier). Vriendelijk, flexibel, goed meedenkend en heel goed bereikbaar/snelle reacties. Zou zeker een volgende keer weer van dit bureau gebruik maken!
snel en goed
Top en snel geregeld
Ze reageert snel op mijn vraag, binnen enkele dagen vertaling geleverd. Top bedankt.
Alles is echt super snel en goed geregeld. Contact, telefonisch en via e-mail, is ook prettig. Ik ben een tevreden klant!