Very good service, they attend us immediately. Good price and procedure is very safe and fast. I received both translations, scanned by email and originals by post. I definitely would use it again
Mijn ervaring met Urgent vertalen is ronduit goed. Snelle reactie op de aanvraag van offerte en een goede afhandeling van de te vertalen documenten. Tevens wordt de verzending goed gedaan v.w.b. de digitale versie en het exemplaar welke per post wordt opgestuurd.
Alles is online goed geregeld met de duidelijke instructie. Een spoedklus was ook snel en adequaat behandeld. Erg tevreden!
Snelle service, netjes verzorgf, snel reactie op de mail. Vertalen kost wel veel geld, maar kwaliteit is top! Kan geen verbetering bedenken!
De aangevraagde offerte kwam snel binnen en was een schappelijke prijs. Het hele proces was duidelijk en vlot.
snel en goed .
Gemakkelijk bereikbaar, eenvoudig te handelen, supersnel antwoord en resultaat. Waar voor het geld! Daarom reeds diverse malen hiervan gebruik gemaakt.
Verwachtingen worden meestal overtroffen.
snelle afhandeling en voor een goede prijs
Ze hebben me 2 keer ontzettend snel geholpen
Professioneel en betrouwbaar
Netjes
Geweldige snelle service. Betrouwbaar. Geaccepteerde door Internationale organisaties. Top
Ik woon in het buitenland en heb meerdere keren Urgent vertalen moeten inschakelen voor het beëdigd vertalen van ambtelijke stukken. Urgent vertalen is snel en goed. Wanneer mijn cliënten hier in het buitenland stukken moeten laten vertalen, stuur ik ze de link van Urgent Vertalen.
Behulpzaam en snel.
Snel, accuraat en betrouwbaar
Accuraat Supersnel Plezierig contact
Er werd tijd vrijgemaakt om bepaalde zaken uit te leggen. De medewerkers waren, vriendelijk, beleefd en professioneel. De vertaalde documenten zagen er goed verzorgd uit. Ik ben zeer tevreden over Urgent Vertalen.
Ik ben onverwacht snel geholpen.
Snel alles geregeld ik ben tevreden Top
Mijn documenten die vertaald moest worden italuaans/ Nederlands was netjes en in orde afgeleverd aan mijn huis in Italië.
Uitstekend vertrouwelijk Professioneel Snelheid Prijs in verhouding met kwaliteit goed Ordelijk Compleet Hoogwaardig Subliem
Prettige omgang met de klant. Meedenkend, professioneel, snel.
Goed nakomen van afspraken Snel en goed geholpen Alleen duurder als andere maar geen gezeur dus achteraf vond ik het wel ok