Snelle service en uitstekende dienstverlening!

Zeer snelle service, uitstekende bedrijf! Dank U wel voor Uw geweldige, en zeer klantvriendelijke dienstverlening!

Ottimo servizio

Mi sono rivolta a loro per traduzioni asseverate per il comune Olandese. Servizio perfetto dalla richiesta preventivo alla spedizione delle traduzioni. Grazie

Very professional and quick service

I am very impressed with the quick and super professional service I have received from Urgent Vertalen. I will definitely come back here if I need another translation of my documents.

Zeer klantvriendelijk

Ik zou zeker nogmaals bij urgent vertalen terugkeren voor vertalingen.

Duidelijke en transparente prijsopgave maakte beslissing makkelijk.

In het begin van onze communicatie was er wat vertraging in de eerste reactie, waarschijnlijk in verband met de periode rond de feestdagen en misschien ook door de Covid. Maar eenmaal in gang gezet ging alles soepel en snel.

Alle vragen beantwoord, goed op de hoogte gesteld.

Dit was mijn eerste keer dat ik een document laat vertalen. Ik ben heel blij met de service, vooral omdat ik niet met vraagtekens heb moeten zitten. Alles was duidelijk en ik wist waarvoor ik betaalde.

Binnen 1,5 dag mijn vertaling teruggekregen en vrij snel geaccepteerd door de ind. Bij 2 bedrijven eerst een offerte opgevraagd. Hier was het ruim de helft minder duur dan bij de ander.

Snel Service maar het was geen dag service

Ik kreeg mijn document die werd vertaald en gelegaliseerd ongeveer 1 week (dus niet op 1 dag) na dat ik akkoord was met de offerte. Ik hoefde alleen mijn document ik te scannen en per email verstuurd. Geen gedoe dus. Graag wil ik u erop attenderen dat ik het document met kreuken heb ontvangen. Ik begrijp dat dit niet door uw toedoen is, maar misschien wel handig om deze belangrijke documenten beter te verpakken middels stevigere enveloppen. Drukte bij de Postbezorgers, het weer etc. maken dat normale enveloppe niet voldoen.

Snel, goed en voordelig

Goeie ervaring, zal Urgent vertalen zeker vaker gaan gebruiken

Super snelle service

Direct contact gezocht nadat ik mijn telefoonnummer achter liet en binnen een dag was mijn akte vertaald. Super

Vlot, correct, communicatief

Keurig verzorgde vertaling NL-PL, per e-mail en later originelen per post. Net even last gehad van de vertragingen bij de post tijdens de kerst- en oud-en-nieuw periode, maar na een telefoontje nieuwe leverdatum aangegeven die ook keurig aangehouden werd. Goed!

Vriendelijk Accuraat en Snel!

Snelle reactie op mijn vraag, duidelijke prijsopgave, goede communicatie, snel geregeld en betaalbaar!

Ik kreeg goed advies en betrouwbare vertaler, mijn papier wordt snel afgehandeld, ik ben heel blij

Goed en betrouwbaar vertaalbureau

Snel en klantvriendelijk geholpen

Dit is de derde keer dat ik gebruik maak van de diensten. Vertalingen worden snel en accuraat geleverd en zeer klantvriendelijk contact.

Een goede ervaring

Een snelle afhandeling, en een goede informatie

Erg snelle levering

Erg snelle levering voor een mooie prijs

exceptional

Fast, accurate, punctual and value for money

Geweldig!

Super snel geholpen en alles naar wens!

Super snel en heel accuraat

De vertaling was zeer snel en heel accuraat. Het betqlingsproces en de afhandeling erg makkelijk.

Super snelle levering!

Hadden met spoed een Franse vertaling van een testament nodig, binnen 2 dagen gereed. Ontzettend snelle service, vriendelijk, hele professionele website. Aanrader!!

Heel goed, en snel en geen fouten!

Ze zijn de beste in Holland!

Van 1e contact tot oplevering documenten: Prima! Volgens advies.

Prima vertaling, slechts wat kleine slordigheidsfoutjes

Een ingewikkeld vakinhoudelijk is erg goed vertaald, met het juiste gebruik van vaktermen. Er zaten alleen een paar slordigheidsfoutjes in, verder echt prima! Bij een volgende vertaling weet ik bij wie ik moet zijn ;).

Ik heb precies gekregen wat ik wou en op tijd.

Correct, netjes, mooi

Bijzonder goede service mandag heb contact genomen woensdag waren alle documenten zijn all klaar, correct netjes mooi.