Snel en betrouwbaar . Bij andere site werd mijn email gelijk gebombardeerd met spam bijvoorbeeld na offerte aanvraag.
Snel en makkelijk.
Duidelijk informatie. Vriendelijk aan de telefoon. Snelle afhandeling.
Binnen 24 uur vertaald uitstekend werk
Goed geholpen en uitstekend verzorgd
Super snel, klant gericht en klant vriendelijk.
Clear information as to the procedure and time it would take.
We hadden snel een vertaling nodig van een diploma en dat werd keurig afgeleverd.
Mijn ervaring is dat zij erg snel werken en reageren. Ik kan ze absoluut aanbevelen
snelle correcte servies
mijn ervaring met de vertaler was buitengewoon goed erg vriendelijk. nadat ik betaald had was de vertaling er erg snel ga zeker nog een keer in de toekomsr er gebruik van maken
Zeer goed, vriendelijk, behulpzaam en snel
Snel en punctueel. Niet duur.
Goede communicatie en snel werk.
My documents were translated and the hard copies sent to me as was promised.
Goed service en snel resultaat
Nu voor de tweede keer Urgent Vertalen ingeschakeld voor het met grote spoed beëdigd vertalen van een Franstalige volmacht. Tot en met de notariële ondertekening aan toe is alles door hen gepland en geregeld, zelfs het legaliseren van de documenten door de rechtbank en het aangetekend verzenden naar Frankrijk. En dat binnen een tijdsbestek van 1 werkdag. Ook zonder spoed zou ik hen aanraden omdat je zekerheid hebt dat alles volgens afspraak geregeld wordt. Bedankt voor jullie inspanningen Jeffrey, wij zijn er erg blij mee!
via internet vond ik Urgent Vertalen. ik heb bij meerdere vertaalburo's offertes opgevraagd. naast de prijs was voor mij ook de duidelijkheid van de offerte en snelheid van leveren belangrijk. op alle 3 de punten scoorde Urgent Vertalen het beste. ook bij uitvoering van de opdracht was de informatie duidelijk en het contact vriendelijk.
Goede en snelle service. Vriendelijk en professionele klantenservice
Urgent Vertalen heeft mij goed geholpen med het vertalen van mijn schooldiploma's naar het engels. De reactiesnelheid per email is enorm snel, en ruimschoots binnen de beloofde 24 uur had in mijn vertaalde documenten binnen per email. Ik ben zeer tevreden over hun en bij een volgende vertaling zal ik dan ook weer direct naar hun toestappen!
Goede prijs en snel geholpen. Binnen 3 dagen klaar.
Good experience. Highly recommend it
Alles verliep perfect. Snelle reactie en levering, alles wat ik verlangde.
Na veen wat heen en weer mailen om de juiste verwachtingen te hebben,, is de afwikkeling prima en snel verlopen. Dank.