Snelle levering; het omruilproces ivm type jack ging razendsnel....2 dagen later had ik het goede jack....super blij mee. Vriendelijke, welwillende verkoopster die alle moeite deed om het jack bij 1 van de filialen te halen. Echt een aanrader om je motorspullen te kopen.
Ik heb een Revit jas besteld, deze was ook nog eens door de lock down korting 20 procent goedkoper, Heb gekregen wat ik besteld heb , nu hopen dat deze jas echt waterdicht is en ook warm is omdat ik in de winter doorrijdt
Makkelijk besteld, helaas was had het bestelde artikel een klein defect. De klantenservice pakte dit keurig op en heeft het afgehandeld zoals het hoort. Zeer tevreden over de geleverde service!
Snelle verzending en goede service
top service. wilde iets retourneren. Na wat vragen van mijn kant krijf ik een selectie van alternatieven
Goede en overzichtelijke site. Scherp gerprijsd. Goede communicatie. Onderhandschoenen hier gekocht.
Motorlaarzen gekocht. Bezorging duurde langer dan verwacht ivm kerstdrukte.
Hee fijn
Handschoenen besteld. Helaas een maat te klein. Meteen opgebeld en ze hebben gelijk een maat groter klaargelegd zodat als mijn retour zending binnen kwam ze gelijk de nieuwe weer naar mij konden sturen. Ik mocht ze ook bij hun even komen ruilen maar daar is de afstand te groot voor. Prima geregeld zo!
Eerst even telefonisch contact gehad om te checken of het te bestellen artikel er echt wel was? Meestal niet en heb je een hoop gedoen voor NIETS. Artikel volgende dag al binnen en dat terwijl de pakketen meestal dagen onderweg zijn.... Blij mee...ga nog meer bestellen..goeie korting ook!!
Goede communicatie en het artikel voldoet aan de omschrijving.
Goede kwaliteit en snelle levering
Ondanks de Kerstdrukte (1 dag later bezorgd) en dat het product een dag later € 6,70 goedkoper was geworden (helaas) ben ik toch tevreden. Ik wens ieder een Goed en Gezond 2022.
Zowel in de winkel zelf , als op hun webshop . Altijd zeer klantvriendelijk en bereid om te helpen ... zeker een aanrader !
Na snelle levering van de helm, was de navvigatie helmkit er niet. Na een kleine melding is dit nadat de levering door de fabriek er was snel afgehandeld. Prima service
Gelukkig zaten er geen breekbare spullen in de doos, want de doos kwam ernstig beschadigd aan bij het post afhaal punt!
Prima levering prima product Kreeg er ook nog een gratis moter boek bij geleverd.
Tijdens BlackFriday een tanktas besteld. Die zou binnen 4 dagen bezorgd worden, maar dat duurde uiteindelijk toch een paar weken. Werd daar wel goed van op de hoogte gehouden. En (met de BF korting) absoluut de laagste prijs van het internet.
Alles perfect geregeld, levering, kwaliteit, prijs, communicatie tijdens en na de levering. Top
Geen probleem met de levering. Helder en duidelijk.
Goederen zeer goed en onbeschadigd geleverd en top service als je vragen over je bestelling hebt
Goede service, door problemen bij de leverancier wat moeten wachten, Dit werd uitgezocht en goed gecommuniceerd. Enkel zou er moeten vermeld worden dat je 4 van deze nodig hebt. Na wat doe het zelf werk is het toch nog gelukt.
Na een week nog steeds geen artikel ontvangen. Na een mail wel snel reactie gehad, met als antwoord. U moet nog even wachten, tsja dat is wat anders dan de reclame van “vandaag besteld , morgen in huis”
Na een week nog niets ontvangen. Na een mail te horen gekregen dat het waarschijnlijk druk is bij post nl