beschrijving niet helemaal goed : GC Bikewear Kiruna II 3 vingercompartimenten (2x2vingers en duim) = losse vingers compartimenten in want.
Snel bezorgd en uitstekende producten voor de prijs
Goeie kwaliteit, product zoals beschreven, snelle levering.
Mooie en gebruiksvriendelijke website voor online aankopen. Goede prijzen Een aanrader dus!
Super snelle levering, maattabel klopt exact, top kwaliteit
Daar wil je vaker komen.
Professioneel en vriendelijk geholpen.
Even een belletje gehad dat het product een dagje later verzonden werd.
Het heeft bijna 2 maanden geduurd voordat ik mijn pakket kreeg en toen ik het bericht kreeg dat het veel later zou zijn, heb ik een mail teruggestuurd dat ik liever mijn geld terug wilden. Hier werd niet op gereageerd. Toen ik het pakketje had was de kwaliteit wel goed.
Besteld en de volgende dag geleverd. Het geheel van bestelling tot bezorging goed te volgen via email en track&trace
Snel geleverd tot in België
Broek was veel te klein, jammer dat ik nergens terugvond dat deze klein zou uitvallen. Maar! Ik werd snel en correct geholpen om deze retour te doen.
Prima zaak snelle levering
Snelle leveren
MotorkledingOutlet heeft een behoorlijk diep assortiment. Ik heb een stel fijne adv. laarzen gekocht en die waren ook nog snel geleverd. Wat me echter stoort is dat je ongevraagd een account krijgt toegewezen. Zonder account kun je niet bestellen. Maar je kunt je account ook niet zelf verwijderen en zo bewaart dit bedrijf je gegevens eindeloos. En dat mag nou éénmaal niet binnen het kader van de AVG. Ik heb ze er al eens op gewezen, maar er verandert niets. Dus denk ik dat ik dat toch maar eens moet melden bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Jammer.
De website op zich is duidelijk, al zou de product omschrijving nog duidelijker (voor iemand die geen kennis van zaken heeft) mogen zijn denk ik. Voor de rest, top ervaring! Bedankt!
Degelijk materiaal, dat zeer goed warm en winddicht is. Wel zeer nauw passend van maat.
In de omschrijving stond 'gemaakt van leer', er is geen vierkante millimeter leer te vinden bij deze laarzen. Misleidend. De schoenmaten vallen echt klein uit, het vermelden waard voor toekomstige klanten. Dure terugzending van een te kleine schoen.
Snelle levering,past perfect!
Je bent gewent dat web aankopen binnen een paardagen zijn verzonden. Wel er tevreden over het product, ziet er goed uit en de maat is goed met mijn grote handen is het altijd lastig.
Bestelling zeer snel ontvangen,, zeer goede service
lang op mijn jas gewacht ,meer als 20 dagen, toen een andere jas besteld. ik vind de website niet echt up to date.
Ook bij retourneren zeer snelle afwikkeling. Zowel bij teruggeven als omruilen.
Voldoet aan mijn verwachtingen