vlotte levering , overzichtelijke site.

beschrijving niet helemaal goed : GC Bikewear Kiruna II 3 vingercompartimenten (2x2vingers en duim) = losse vingers compartimenten in want.

Goede prijs kwaliteit verhouding

Snel bezorgd en uitstekende producten voor de prijs

Top kwaliteit

Goeie kwaliteit, product zoals beschreven, snelle levering.

Leuke leren broek

Goede koopervaring

Mooie en gebruiksvriendelijke website voor online aankopen. Goede prijzen Een aanrader dus!

Super snelle levering, maattabel klopt exact, top kwaliteit

Super snelle levering, maattabel klopt exact, top kwaliteit

Goed volk, afspraak staat!

Daar wil je vaker komen.

Professioneel en vriendelijk geholpen.

Professioneel en vriendelijk geholpen.

Prima service,

Even een belletje gehad dat het product een dagje later verzonden werd.

Duurde heel lang, maar kwaliteit goed

Het heeft bijna 2 maanden geduurd voordat ik mijn pakket kreeg en toen ik het bericht kreeg dat het veel later zou zijn, heb ik een mail teruggestuurd dat ik liever mijn geld terug wilden. Hier werd niet op gereageerd. Toen ik het pakketje had was de kwaliteit wel goed.

De volgende dag geleverd

Besteld en de volgende dag geleverd. Het geheel van bestelling tot bezorging goed te volgen via email en track&trace

Kwaliteit en snel geleverd

Snel geleverd tot in België

Netjes geregeld

Broek was veel te klein, jammer dat ik nergens terugvond dat deze klein zou uitvallen. Maar! Ik werd snel en correct geholpen om deze retour te doen.

Prima klantenservice snelle levering

Prima zaak snelle levering

Goed kwaliteit

Snelle leveren

enige minpunt: ongevraagd account

MotorkledingOutlet heeft een behoorlijk diep assortiment. Ik heb een stel fijne adv. laarzen gekocht en die waren ook nog snel geleverd. Wat me echter stoort is dat je ongevraagd een account krijgt toegewezen. Zonder account kun je niet bestellen. Maar je kunt je account ook niet zelf verwijderen en zo bewaart dit bedrijf je gegevens eindeloos. En dat mag nou éénmaal niet binnen het kader van de AVG. Ik heb ze er al eens op gewezen, maar er verandert niets. Dus denk ik dat ik dat toch maar eens moet melden bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Jammer.

Vlotte communicatie + levering

De website op zich is duidelijk, al zou de product omschrijving nog duidelijker (voor iemand die geen kennis van zaken heeft) mogen zijn denk ik. Voor de rest, top ervaring! Bedankt!

Tevreden over product en levering

Degelijk materiaal, dat zeer goed warm en winddicht is. Wel zeer nauw passend van maat.

niet slecht

In de omschrijving stond 'gemaakt van leer', er is geen vierkante millimeter leer te vinden bij deze laarzen. Misleidend. De schoenmaten vallen echt klein uit, het vermelden waard voor toekomstige klanten. Dure terugzending van een te kleine schoen.

Snelle levering,past perfect!

Late en vertraagde verzending

Je bent gewent dat web aankopen binnen een paardagen zijn verzonden. Wel er tevreden over het product, ziet er goed uit en de maat is goed met mijn grote handen is het altijd lastig.

Zeer aangenaam

Bestelling zeer snel ontvangen,, zeer goede service

helaas niet het product gekregen

lang op mijn jas gewacht ,meer als 20 dagen, toen een andere jas besteld. ik vind de website niet echt up to date.

Perfecte en snelle service

Ook bij retourneren zeer snelle afwikkeling. Zowel bij teruggeven als omruilen.

Voldoet aan mijn verwachtingen