Ik heb wat ik hebben wilde duurde alleen 6 dagen la neer dan wat de website aan gaf en als ik niet gebeld had had het waarschijnlijk langer geduurd
de bestelling verliep eerlijk gezegd niet compleet vanzelf door gebrek aan voorraad, maar de klantenservice stond mij goed te woord en hielp duidelijk en efficiënt.
De levering ging mooi vlot . De broek die besteld is had niet de juiste pasvorm . Ik wil hem dus retour doen . Dit gaat dus erg moeizaam . Ook krijg ik geen bevestiging per mail van mijn poging.
Als prettig ervaren, door de snelle levering en tevens door de duidelijke maattabel meteen de juiste maat besteld.
Ik heb mijn geld 152,10 nog niet binnen
Makkelijk navigeren naar het juiste item. Overzichtelijk en de juiste info. Meteen verzonden en keurig verpakt afgeleverd.
Ik had een helm en een bivakmuts besteld. De muts kwam 3 dagen later in een enorm grote doos terwijl deze makkelijk door de brievenbus zou moeten kunnen. Tevens wellicht optie om verzending in 1x te laten bezorgen zodat er geen twee bezorgers op pad hoeven
Via de site had ik sliders voor m'n laarzen besteld. Er stond dat de levertijd 6 tot 8 dagen zou zijn, geen probleem. Echter werd na 8 dagen mijn pakket niet geleverd. En een aantal dagen daarna ook niet. Daarop heb ik een mail gestuurd waarna ik binnen een uur terug gebeld werd, dat was wel erg netjes. Er was schijnbaar iets mis met de levering vanuit Alpinestars. Niet onoverkomelijk, maar wel onprettig als je je pakket na 6 dagen ongeveer verwacht. Uiteindelijk is het keurig netjes opgelost door de medewerker. Een dag later had ik de sliders in huis, er was nog een setje over waarvan de verpakking kapot was. Of ik dat erg vond. Dat was geen probleem en dus opzich redelijk tevreden met mijn bestelling en de firma.
Altijd een goede service
Product was netjes op tijd geleverd en voldoet aan mijn verwachtingen
Motorbroek te klein, maar binnen 4 dagen een ander in huis Alleen jammer dat ik €9.- heb moeten betalen voor het retourneren.
Goede bescherming
Ik heb heel lang op mijn bestelling gewacht. Ik had een zeer aanwezige gesprekspartner (M. Sander DE REGT) die ik bedank. Er was mij een cadeau beloofd voor het lange wachten, maar dat heb ik niet gekregen.
Geweldige snelle levering en keurig op de hoogte gehouden met.b.t. de verzending.
Als je online bestelt verwacht je dat de beloofde levertijden worden gehaald. De aangegeven 8-10 werkdagen is al best veel, maar dat was overal zo. Het werden uiteindelijk 14 werkdagen, en ik werd pas geïnformeerd toe ik navraag deed. Daarbij werd gezegd dat er 'nog ergens een niet geregistreerd exemplaar was gevonden'. Ik moest deze levering dus ervaren als een soort van gunst? Het zou zoveel beter kunnen. Om te beginnen niet beloven wat je niet kan waarmaken. Als het dan niet lukt, informeer je klant dan tijdig en duidelijk, en kom niet met een vreemd verhaal.
Op donderdag besteld ruim voor 17.00 uur met de belofte om de volgende dag te leveren, maar moest wachten tot de dinsdagochtend toen PostNL e.e.a. afleverde. Schoenen zijn prima maar had er niks aan bij de geplande motortocht. Als je iets niet kunt waarmaken, doe dan geen belofte.
Ik had een product besteld die later toch niet meer in de maat die ik wilde op voorraad was. Hier werd ik netjes voor opgebeld en had gezegd dat ik een andere helm zou gaan uitzoeken. Ik had er eentje gevonden, die was op voorraad bij een andere vestiging. Deze kreeg ik aangeboden voor een goedkopere prijs dan de helm die ik eerst voor ogen had. Ik vond dit netjes gedaan en de volgende dag was de helm met de post geleverd. Dank jullie wel hiervoor!!
Pas een prachtige motorbroek gekocht die achteraf helaas niet lekker bleek te passen. Maar net zoals het bestelproces, verliep het retourproces heel correct, makkelijk en snel. Een echte aanrader dus!
Goede zaak
Alles naar wens zowel artikel en levering
Helaas verkeerde maat besteld. Retour gestuurd en na 1 week geld terug ontvangen.
Alleen jammer dat na ontvangst het anti diefstal button nog in de boord van het handschoen zat. Uiteindelijk aan een kennis kunnen meegeven die in een kleding winkel werkte om hem te verwijderen. Helaas een aantal dagen kwijt maar we kunnen er nu gebruik van maken. Voor de rest is de webshop top in orde. Mvg.,Erwin
Voor mijn partner zochten we volledige outfit. Dame leek enthousiast en hielp in eerste instantie goed maar was na korte tijd over het enthousiasme heen en moest er steeds bijgevraagd worden. Verder prima tevreden over aangekochte spullen.
Alles perfect gegaan
anderen wisten te melden dat het product niet meer leverbaar zou zijn. Via Motorkledingoutlet.nl gelukkig nog gewoon te bestellen. Pracht vizier.