Na een week gebeld met de winkel over de status van mijn bestelling! Was blijkbaar iets fout gegaan! Na mijn telefoontje ontving ik mijn bestelling de volgende dag! Erg prettige mevrouw aan de lijn gehad en super snel opgelost!
Het is een kado, heb er zelf geen ervaring mee
alles prima verlopen
Had verkeerde bestelling gedaan , contact opgenomen krijgt vriendelijke persoon aan het lijn en was geen probleem gelijk geholpen een e-mail ontvangen voor retour, binnen twee werkdagen mijn juiste artikel ontvangen
Snelle levering....prima product
Helm gekocht en inorde aangekomen.
Alles liep goed bestellen levering enz.
Kwam snel
Voldoende keuze en snelle levering. Goede service en bij vragen snel en adequaat antwoord.
De regenjas die ik had besteld bleek niet op korte termijn leverbaar. In overleg is mij een jack van een ander merk aangeboden. Deze was goedkoper en voldoet ook prima. Goed alternatief dus en goed meegedacht.
Mooie website, prima kwaliteit en snelle, nette levering. Komen hier zeker terug!
De bestelling ging perfekt Het apparaat werkt goed. Alleen de levertijd werd niet nagekomen. Het zou in 1 dag geleverd worden. Wij stonden op een camping en moesten dus een dag extra boeken om de bestelling te krijgen.
Nog even bellen dat het gelukt is om de zadeltassen geleverd te krijgen voor mijn vakantie.. Erg goede hulp gehad.
Snelle bezorging (sneller dan verwacht) en er zat tevens een motorblad bij
Overzichtelijk webwinkel, communicatie prima, afhandeling goed, levering binnen de gestelde tijd, product zoals beschreven. Ik ben zeer tevreden mijn dank. Met vriendelijke groet Ben
Ik ben netjes geholpen! Klantvriendelijk!
Zoals hierboven al gezegd
Zeer goed, doe zo verder.
De bestelling is heel goed en past heel goed Zeker een vlugge levering . Dank u .
Prima.
Alles snel en netjes geleverd
Zeer vriendelijke medewerkers die voldoende info geven .
Klantvriendelijk en goede service.