Snelle levering goede klantenservice goed product voor een scherpe prijs

We gingen voor communicatie set. Goed advies gekregen en er werd niet geprobeerd om je het duurste setje te verkopen, maar een set die aan onze wensen voldiet.

Service goed, levertijd was aan de lange kant

Prima winkel, contact kan sneller. Wel een vriendelijke dame aan de lijn gehad Levertijd kan korter.

Voldoende

Prima site echter retour moet eerst beoordeeld worden...

Tevreden

Ik ben zeer tevreden met mijn pinlock vizier, overzichtelijke site snelle levering en goed verpakt.

Product zoals omschreven, snel geleverd in goede verpakking.

Zeer slecht

Mijn bestelling via de webshop was gedeeltelijk niet voorradig. Kan gebeuren natuurlijk. De handschoenen die erwel waren waren ze vergeten op te sturen. Na 4 x bellen heeft een vriendelijke dame ze maar zelf in een doos gestopt vanuit de winkel. De andere handschoenen zouden media april er moeten zijn. 23 april gebeld. Datum was nu eind mei. Wederom was het telefoonnummer van de webshop niet bereikbaar. Een meneer uit de winkel in Breda heeft andere opgestuurd. Weliswaar een tientje goedkoper maar nu ben ik er tenminste van af. Ik koop nooit meer wat bij jullie! De mensen in de winkel zijn super aardig maar de webshop is in 1 woord RUK!! Lydia Cornelissen

Slecht met het terug betalen

Ik heb 15 April een motorbroek terug gestuurd via Post.nl op 16 April 13:05 uur is deze bij u bezorgd volgens postnl. Tot op de dag van vandaag 30 April is mijn €95 nog niet terug gestort. Ik vind dit niet kunnen!!

Zeer lange levertijd!!

Drie maanden levertijd , de levertijd werd steeds voor uit geschoven . Tot drie maal Kontakt met de winkel in Breda gehad, moet zeker vermelden dat het personeel zeer begrijp vol was en vriendelijke.., en dat zij hier niet aan konden doen het werd door de fabrikant buiten de winkel om uitgesteld. Het is gewoon erg vervelen!!!dat je graag je bestelde product niet geleverd krijgt .

Superfijn

Erg lang moeten wachten op mijn bestelling

Enkele weken moeten wachten op mijn bestelling bij Motorkleding outlet. Na het sturen van een mail pas veel later een reactie dat de zending vertraagd was. Het product (motortas) kwam weken later maar was goed verpakt en voldoet aan de verwachtingen. De informatie voorziening van Motorkleding outlet kan veel beter en sneller om je als klant tijdig te informeren. Dat producten door omstandigheden niet altijd op voorraad zijn begrijp ik, maar informeer de klant dan vooraf over lange levertijden.

Lang onderweg

Goed product, maar zo lang onderweg dat het als een verrassing overkwam.

Super service!

Super service

Alles is super goed verlopen vanaf het begin tot het einde . Alles verliep perfect . Alles netjes afgehandeld. En alles is precies zoals verwacht . Ik zal vaker mijn spullen bij motorkledingoutlet.nl

Besteld en geleverd!

Bij de vraag waar mijn andere vizier was werd daar meteen op geantwoord. Goede after sales.

Snelle eerste afhandeling, nu benieuwd naar vervolg

Op donderdagmorgen 22 april een mooi combi-leren-pak besteld en vrijdag 23 april al keurig netjes verpakt ontvangen. De knee-sliders waren alleen nog niet aanwezig en heb hier via het account op vrijdag 23 april een bericht achtergelaten. Het is nu 2 mei en nog helemaal niets gehoord. Maar ik verwacht gezien de eerste service dat het helemaal goed moet komen. Als ik komende week nog geen reactie ontvang maar even bellen. Met status van nu dus zeker nog goed en zou ik MotorkledingOutlet.nl aanbevelen.

Het product is heel en snel geleverd. Ik ben heel erg tevreden met de service.

Handschoenen van segura knokkels zitten iets of center tov vingers enige minpunt. Beetje lange levertijd maar dat kan corona gerelateerd zijn.

Hmmm

Bij mijn bestelling van een motorjeans werden de knie en heup bescherming als aanvulling aangeboden omdat deze niet bij zouden zitten en heb deze mee besteld. Echter de kniebeschermers zaten al in de jeans en is geen binnenzak voor de heupen. Bijverkoop advies is prima maar incorrect bij mijn aankoop. Kan ze wel slijten maar dit kan de bedoeling niet zijn.

Het is heel super

We hebben het pakje goed ontvangen en zijn heel te vreden van onze bestelling

Goeie prijzen snelle levering

Zeer tevreden, correcte prijzen en snelle levering. 100% tevreden.

Super service ondanks drukt

Bij het willen retourneren van mijn helm was er een kleine radiostilte. Dit bleek te komen door te kort aan personeel. Vervolgens belletje gemaakt en is alles vakkundig en professioneel afgehandeld, dikke pluim en mijn negatieve review over de service is bij deze ongeldig!!

Qualiteit

Vlotte afhandeling en kwalitieve producten. Aanrader!!

Goed service

Duidelijke website Goede telefonische hulp en bijstand bij het ruilen van een paar laarzen.

Goede webwinkel

Goede webshop