Bestelling geplaatst op maandag 5 april, 2de paasdag. Begrijpelijk dat het er dan de volgende dag nog niet is. Echter donderdagavond kwamen we thuis en nog steeds niks Na een telefoontje naar de winkel in Breda kregen we hulp! En hoe, de motorschoenen hadden we nl die zaterdag nodig. De winkelmedewerker heeft zelf de schoenen nog naar de post gedaan. En voila , de volgende dag waren ze binnen. Echt super ondanks dat de webshop medewerkers er niet meer waren keurig opgelost
Jas was te klein. Geen probleem. Super telefonisch advies ontvangen over maat en over het retourneren. Door drukte (begrijpelijk) werd de mail wat later beantwoord dan de bedoeling was. Maar verder absoluut netjes en deskundig gereageerd.
Ik had twee artikelen besteld die volgens de website binnen 3 dgn geleverd zouden worden. Dit was niet het geval. Na contact bleek 1 artikel moeilijk leverbaar. Het artikel dat wel leverbaar was is mij eerst toegezonden. Artikel nummer 2 is later verzonden maar inmiddels ook binnen. Jammer dat de artikelen niet op voorraad waren maar wel goed opgelost zo.
Veel artikelen te bestellen tegen concurrerende prijzen .
Ik Heb vorige maand 2set heup bescherming besteld. Eerst niks gehoord, email verstuurd, geen antwoord. Daarna werd ik gebeld en geinformeerd dat er maar 1 op voorraad, 2 dagen daarna kreeg ik de 1e thuis. De volgende week daarna de 2e. Goede artikel zoals verwacht. Communicatie/status van bestelling mag altijd verbeterd. Bedankt.
Klein probleempje met RMA formulier, 1 belletje en zaak geregeld. Nieuwe bestelling geplaatst, 1 dag later in huis. Klasse.
Eigenlijk was de alles prima. Er is altijd ruimte voor verbetering;) top gedaan!
Mijn bestelling nog niet ontvangen.
Door leverings problemen bij de fabrikant duurde het wat lang met de bestelling maar na contact opnemen is dat uitstekend afgehandeld. Later kwam ik erachter dat een van de geleverde producten niet de juiste was, dit is ook helemaal goed gekomen na bellen met de klantenservice. Zeker een aanrader door de scherpe prijs als ze hebben waar je naar op zoek bent.
Goede winkel
Prima service en product maar van een Outlet verwacht je dat uit voorraad geleverd wordt en je geen week hoeft te wachten.
Ik heb een motorpak voor een mooie prijs gekocht. Doordat je online niet kan passen, had ik gevraagd of ik de maat eventueel kon inruilen voor een kleinere maat. Hierop reageerden ze erg vriendelijk in een apart mail dat het geen probleem vormde. Verder was de verzending, verpakking en het product allemaal in orde! Zeker een aanrader, good $#!T!
Na 3 weken toch maar gebeld waar de bestelling bleef. Hierna wel netjes afgehandeld. Volgende keer beter hoop ik.
Een leren combi gepast en advies gehad. Daarna met het pak naar de Zilveren Naald gegaan in Veenendaal omdat ikzelf dacht dat de broek aangepast moest worden maar dit was niet het geval en de verkoper zei ook al dat het kon.
Postnl geeft vraagteken aan wanneer de bestelling komt, stuur dan mail als je zeker weet dat het er aan komt, wacht al vanaf februari op mn pakket
besteld en betaald op 9 maart. na tweemaal telefonisch contact, nu op 4 april nog steeds niets ontvangen, behalve enkele systeem berichten. ga morgen maar weer bellen.
14 maart een bestelling gedaan. Op de site stond op voorraad en geleverd binnen 1-5 werkdagen. Tot 2x toe gemaild, geen reactie. Bestelling tot op heden ook niet geleverd gekregen! Zeer zeer slecht!
Snelle levering goed verpakt!
Vorige week woensdag mijn broek a €179,00 euro terug gebracht en nu donderdag een week later nog steeds geen geld terug gestort. Je moet logisch wel betalen voor je hem krijg, maar na een week nog niet terug hebben is niet netjes vind ik. Blijkt dat de webshop er 14 dagen over mag doen om terug te storten, ik vind dit een beetje diefstal.
redelijk snelle bezorging, product was super en voor een goede prijs.
Snelle en goede levering
goede service, perfect afgehandeld.
We zijn zeer goed geholpen Helaas laag op die dag het computersysteem er uit maat anders waren we erg gegaan met 2 helmen. Omdat we zo tevreden waren hebben we op jullie site alsnog de 2e helm besteld.... Hadden we ook op een andere kunnen doen....toch? Iig jullie zijn het waard om 5 sterren te geven . Nette en zeer vriendelijke mensen waar je door geholpen wordt met goed advies. Bedankt nogmaals
Ik heb schoenen besteld via de website. Eerst stond de levertijd op 5 werkdagen, drie weken later niks gehoord/gekregen. Toen heb ik met de klanten service gebeld en was het meteen geregeld. De schoenen lopen prima en zien er mooi uit.