kon worden uitgebreid met pakketten zodat alles in 1 is geregeld
Heb twee bestellingen gedaan op de site. Bij eentje heb ik me bedacht en toen heb ik die geannuleerd. Zowel bestelling als annulering verliepen vlekkeloos en heel snel (binnen 1 dag geregeld). Dank u voor de goede service.
Het regelen ging snel en zonder problemen. Daarnaast was het door de cashback actie erg interessant!
Super Service snelle respons
Mooi werk genoeg kleurtjes verf erbij. Goed verpakt.
Het was perfect qua kleur en maat🥰😉
Zie bovenstaande
Had aangegeven dat ik mijn contract wilde laten ingaan op einde huidige contract. Kreeg bevestiging van huidige provider dat mijn contract tegen etra kosten eerder zou worden opgezegd. Moest dit zelf weer rechtzetten.
Beste heer, dank voor uw beoordeling. Zoals wij u per e-mail reeds hebben laten weten hebben wij contact gehad met KPN betreft uw overstap. Uw opgegeven wensdatum staat bij KPN ook als leverdatum geregistreerd. Levering zal dus gewoon op de aangevraagde datum plaatsvinden. Mochten er door uw oude provider Telfort alsnog kosten in rekening worden gebracht, neem dan alstublieft contact met ons op, dan zorgen wij dit dit wordt rechtgezet of aan u wordt gecompenseerd. Met vriendelijke groet, Breedbandwinkel.nl klantenservice
Originele beoordeling
Duurt even, maar je krijgt je geld altijd.
Vandaag een upgrade van internet besteld en perfect geholpen op de telefoon. Daarna nog een vraag over extra kosten van Ziggo ter akkoord en dan binnen no time in werking genomen. Ongekend goede ondersteuning en service.
Het is een goede site en makkelijk met vergelijken.
Prima en heldere vergelijking
Snel en goed geholpen een tevreden klant hier
Goede informatie en vriendelijke medewerkers, waardoor ik een goede keuze kon maken , zonder alles zelf op het internet te hoeven opzoeken.
Snel geregeld.. Online heeft al mail gestuurd
Gisteren aangevraagd vandaag van alle partijen al gehoord, wanneer de afspraken zijn. Perfect geregeld
Goed aanbod, makkelijk en snel geregeld.
Ziggo start xxl 100 mb bij ziggo zelf niet mogelijk alleen start 50 mb of compleet 150 mb. Bij breedbandwinkel dus wel en nog goedkoper dan bij ziggo zelf.
Aanvraag tot nu goed verlopen. Daadwerkelijke invulling moet ik natuurlijk nog even afwachten.
alles eenvoudig en snel geregeld tegen mooie voorwaarden
Duidelijk aanbod, goed te vergelijken pakketten Vlotte en complete service
Super easy to use, very clear and detailed.
Kon via breedbandwinkel alles samenstellen naar wens.
Vriendelijk, simpel en met aandacht
Geen moeilijkheden ondervonden. De fraaie cashback actie en een leuke Pathe-thuis bon worden ook erg op prijs gesteld. Happy customer.