zie boven
Alles goed.
Goed geregeld! direct response en goede afhandeling!!
Ik ben door omstandigheden gedwongen om op mijn uitgaven te letten en daarvoor kijk ik met enige regelmaat op breedbandwinkel.nl om een goed beeld te krijgen van wat er mogelijk is. Door de transparante en volledige informatie die ik hier tegen kom, heb ik meermaals goed geïnformeerd een keus kunnen maken. Naast de nette service wordt ik ook niet overspoeld met spam-mail over hoe geweldig ze zijn, dus heb ik inmiddels positieve associaties met deze winkel.
Snelle service, en snel een behulpzaam antwoord. Prima!
Altijd prijs!
Top keuzehulp, overzichtelijk, eenvoudig en snel.
Je betaalt altijd de laagste prijs bij breedbandwinkel.nl En het is een zeer betrouwbare partij.
Mensen met veel plezier en kennis In hun werk
Duidelijk, een makkelijke vergelijkingssite, snelle service, naast de providerskorting wordt via deze site de hoogste cashback uitgekeerd en nog een cadeau extra. Heel erg bedankt ervoor!
Service en kwaliteit: in beschrijving, vergelijking, levering en communicatie. Alles klopt. En bovendien fikse kortingen en soms mooie cadeaus!
alle gegevens duidelijk op een rijtje, kwestie van aan of wegvinken
De site werkt prettig en is overzichtelijk. Ik kon gemakkelijk zien wat voor snelheden er beschikbaar zijn op mijn adres en welke provider / actie erbij hoort. Ga zo door!
2de keer via breedbandwinkel overgestapt, de 2de moet nog afgerond zijn maar een dag na overstappen kreeg ik al de bevestiging van provider. De site werkt soepel, je krijgt cashback en er zijn exclusieve pakketten te krijgen.
Duidelijke aanbiedingen, steeds up to date. Eenvoudige overstap en leuke kortingen.
Voor de zoveelste keer weer prima overzicht en eenvoudige overtap gedaan van mijn breedbandinternet. Elk jaar vergelijken en overstappen. Hier kan je veel mee besparen. Nu afwachten hoe de provider het gaat doen. De eerste stap is gezet !!!
Site is duidelijk met goede informatie. Goed, snel bestelproces
Fijne vergelijker die transparant is. Alles snel geregeld en weet nog van een vorige bestelling dat ook de klantenservice prettig en behulpzaam is. Topzaak!
ik belde 2 om mijn bestelling te wijzigen, was geen punt deden ze zonder commentaar
Snel en goed.
in prijs en kwaliteit
Goede info snelle reactie
Binnen 1 dag alles geregeld,
Alles in een abonnement veranderd van Ziggo naar KPN. Alles verliep tot nu toe goed. Vandaag bericht van KPN gehad.
Super bedrijf. De jongens en meisjes en van breedbandwinkel.nl geven me altijd een zeer fijn gevoel!. Alles is duidelijk. Overstappen is een feest.!!!