Pluspunten
Heel goed uitgelegd , voormij begrijpelijk!!
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Goede voorlichting.
Pluspunten
Ideale vergelijkingstools, snelle site en snel geregeld. Helemaal tevreden.
Pluspunten
Advies op maat
Pluspunten
alles duidelijk en overzichtelijk ingedeeld en prettige prijzen!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Makkelijk te navigeren site, grote cashback.
VerbeterpuntenGeen idee.
Pluspunten
Snel geregeld de overstap naar een andere provider
Pluspunten
Je wordt heel netjes geholpen, erg professioneel. Ik zeg toppie ga vooral zo door.
Pluspunten
tot nu toe goed.
Pluspunten
heer timo, was zeer klantvriendelijk en behulpzaam
Verbeterpuntenzo doorgaan
Pluspunten
Zeer handig de vergelijkingen.
VerbeterpuntenNiet alles is transparant. Het lijkt mij dat jullie de klant goed willen informeren. Leer dan en lees dan ook mee wat providers voorstellen en aanbieden. Neem nou Youfone, die schrijft ronduit, dat ze eenzijdig 't contract mogen aanpassen. Ik heb nu precies 't zelfde bij XS4ALL. Zei sturen mij nu 'n brief dat per 4 juni de rekening met €2.50 wordt verhoogt. Als dat allemaal zo makkelijk gaat, wat heeft 't shoppen bij de breedbandwinkel dan nog voor zin?
Beste Morris, dank voor uw beoordeling. In principe is iedere provider gerechtigd de overeenkomst eenzijdig aan te passen. Wanneer dit echter meer inhoudt dan alleen een inflatiecorrectie, dan bent u uiteraard ook direct vrij om uw huidige contract te beëindigen en over te stappen naar een andere provider. Provider T-Mobile doet (voorlopig) bijvoorbeeld alleen aan inflatiecorrectie per 1 januari, dit gaat dan om een relatief klein bedrag. Andere providers voeren doorgaans per juni of juli grotere prijsverhogingen door. Met vriendelijke groet, Breedbandwinkel.nl klantenservice
Pluspunten
Pluspunten
Easy to navigate around the website and make selections for the different options available. Each deal contains more detailed information to help inform the right choice.
VerbeterpuntenOptions available for setting the language to English?
Pluspunten
in vergelijk met het verleden uitstekende voorlichting gehad. Goede kennis van zaken.
Pluspunten
Doet wat ie moet doen, gewoon je afspraken nakomen
Pluspunten
Fijne vergelijkingssite.
Pluspunten
Snel geleverd, goede service. Ben tevreden.
Pluspunten
Alles snel geregeld, duidelijke informatie bij de diensten.
Pluspunten
Snelle klantvriendelijke dienstverlening
VerbeterpuntenN.v.t