Pluspunten
Perfect alles ook snelle klantenservice
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
The oversight on every possible offer by every possible provider is amazingly presented. Very easy to take a decision.
VerbeterpuntenStepping over from one provider to another should be made easier.
Pluspunten
Fijn om eraan herinnerd te worden dat er na verloop van tijd goedkopere opties zijn.
Pluspunten
Is voor mij de tweede keer dat ik via breedbandwinkel ben overgestapt.
Verbeterpuntende cashback regeling binnen welke periode wordt dit overgemaakt?
Beste Jan, bedankt voor uw beoordeling. De cashback had u aan kunnen vragen via de link in de bevestiging die u van ons heeft ontvangen. Dit heb ik nu voor u in orde gemaakt. Als het goed is heeft u hier zojuist bevestiging van ontvangen. U hoeft hier verder dus niets meer voor te doen. Mocht u uw beoordeling (qua cijfer) bij willen stellen, dan zien wij dat uiteraard graag! Met vriendelijke groet, Breedbandwinkel klantenservice
Pluspunten
Op aanraden van mijn schoonzoon. U doet wat u belooft.
Pluspunten
Rusige uitleg, klantvriendelijk, meedenkend. Tot nu toe erg tevreden. Snelle afhandeling.!
Pluspunten
Alles wordt goed en netjes uitgelegd en word vriendelijk behandeld
VerbeterpuntenGeen idee
Pluspunten
Snel, adequaat, duidelijk. Meer wil je toch niet?
VerbeterpuntenNog niet gevonden...
Pluspunten
Makkelijk zoeken naar de beste deals en wel even zelf ook het traject volgen.
Pluspunten
Prima geholpen met mijn vragen over o.a overstappen!
Pluspunten
Snel en accuraat
Pluspunten
Ik kreeg duidelijke informatie over het product en eerlijk advies n.a.v. mijn financiële situatie.
Verbeterpuntenwat mij betreft niet nodig.
Pluspunten
Duidelijk overzicht van de verschillende pakketten Snel en simpel
VerbeterpuntenKoppel beter met de diverse aanbieders, mijn gewenste ingangsdatum was nog niet mogelijk en heb mijn aanvraag moeten annuleren.
Beste heer, bedankt voor uw beoordeling. Ik zie inderdaad dat er bij Youfone iets niet goed is gegaan met uw aanvraag betreft de wensdatum. Mijn collega is hierover nog in overleg met Youfone, u ontvangt hier z.s.m. reactie op. Excuses voor het ontstane ongemak. Met vriendelijke groet, Breedbandwinkel.nl klantenservice
Pluspunten
Heel duidelijke website Zeer vriendelijke en behulpzame medewerkers Alles goed en overzichtelijk geregeld
VerbeterpuntenOp dit moment niet maar de bestelling is nog in behandeling. Tot nu toe gaat alles goed.
Pluspunten
Snel en efficient
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Alles overzichtelijk
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Vriendelijk
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle service goede uitleg.
Pluspunten
Pluspunten
The portal was very intuitive and easy to use
Pluspunten
Snel en duidelijk
VerbeterpuntenNvt