Pluspunten
Zeer vriendelijke klantenservice. Heel snel is mijn abonnementsverzoek met de provider geregeld. Nog diezelfde dag kreeg ik een bevestiging van de aanvraag/nieuw abonnement. Nogmaals mijn hartelijke dank aan Jasper & Timo.
VerbeterpuntenMijn eerste aanvraag/contact met Breedbandwinkel.nl is mij zeer goed bevallen. Ga zo door met jullie zeer vriendelijke en klantgerichte service.
Pluspunten
duidelijke site en keurige mensen
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Alles heel snel geregeld echt suoer
Pluspunten
Nieuwe internet abonnement snel geregeld.
Verbeterpunten10
Pluspunten
De service vind ik goed, niet alleen mijn annulering werd snel en juist verwerkt, ook mijn nieuwe nieuwe abonnement is direct opgepakt. De communicatie als de schriftelijke bevestigingen van de annulering en nieuwe order en het extra telefoontje vind ik een blijk van hoogwaardige klantenservice. Complimenten voor uw medewerker P. Singh.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Goed geholpen
Pluspunten
Scherp en klantvriendelijk.
Pluspunten
Heel overzichtelijk en makkelijk providers vergelijken!
VerbeterpuntenOp dit moment geen
Pluspunten
Makkelijk en overzichtelijk
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
goedkooper
Pluspunten
Overzichtelijk, duidelijke prijsopgave, snelle afhandeling
Pluspunten
Het snel handelen top
VerbeterpuntenHet is helemaal top bij jullie ... super
Pluspunten
Fijne, overzichtelijke website met alle keuze! Laagste prijsgarantie is een fijne zekerheid als je ziet dat het elders toch goedkoper kon (wat bij mij het geval was maar keurig door Breedbankwinkel.nl opgelost). Volgende keer weer dus!
Pluspunten
Ben heel tevreden over de snelheid waarmee ik ben geholpen.
VerbeterpuntenGeen op dit moment
Pluspunten
Duidelijk overz8cht van de aanbieders met scherpe prijzen.
VerbeterpuntenInzicht in de verschillen tussen de providers. Wat deze gelijk hebben is niet interessant,maar de extra’s daar gaat het om.
Pluspunten
Overzichtelijk en duidelijk
VerbeterpuntenKan niets vinden
Pluspunten
Goede en overzichtelijke website, vlotte afhandeling en goede communicatie!!
Pluspunten
Goed advies en leuke attentie. Die welnessbon tav €66