Pluspunten
Zeer goed te woord gestaan zeer tevreden
Pluspunten
Eenvoudige en duidelijke vergelijking van alle (grote) providers. Juist ook de details zijn duidelijk te zien, want dat zijn de belangrijke dingen. Het aanvragen van een nieuw contract of overstappen van provider gaat helemaal vanzelf, gaat al 15 jaar steeds goed en je krijgt er nog een tientje voor ook! Nog een pluspunt: de website is nog niet ten prooi gevallen aan de hype om zo min mogelijk informatie over zo veel mogelijk witruimte te verspreiden. Houden zo!
VerbeterpuntenDe zenderpakketten voor radio zijn een beetje ondergesneeuwd. Die zouden er in een tabblad nog wel bij mogen. Uiteindelijk is die informatie ook bij de providers zelf te vinden, maar als het er voor TV toch al staat... Iets meer gegevens over welke apparatuur bij een abonnement hoort is ook welkom. Bij een radio/TV-abonnement hoort meestal ook een decoder/set-top-box. Daarvan vind ik het fijn om te weten welke je krijgt en wat die kan. In het bijzonder wil ik weten of er een schermpje met het huidige kanaalnummer op zit, zodat je niet steeds de TV aan moet zetten om radio te luisteren. Dat is behelpen.
Beste heer, dank voor uw uitgebreide beoordeling en complimenten, dit is waar we het voor doen! Wat betreft de verbeterpunten; de radiozenderoverichten hebben wij in het verleden wel gehad, echter werden wijzigingen door providers nooit aan ons gemeld. Aangezien het ook weinig werd gebruikt hebben wij besloten dit onderdeel te schrappen om te voorkomen dat wij foutieve informatie tonen. Wat betreft de eigenschappen van de hardware die u ontvangt heb ik goed nieuws, hier waren we al mee bezig. Binnenkort kunt u dus exact zien per abonnement wat u ontvangt, van kastje tot afstandbediening, kabels, etc. Ik wens u veel plezier van uw nieuwe abonnement! Met vriendelijke groet, Breedbandwinkel.nl klantenservice
Pluspunten
Ik blij liever nutraal maar ben ik nu vanaf januari al aan gesloten. Dan betaal ik ook anders niet. Het contract is ingaan dan ook betalen niet twee contracten en betalen.
VerbeterpuntenEenvoudig uitleg en eenvoudig contact geen te veel poespas.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Prima informatie voorziening, duidelijke website!
Pluspunten
Goede vergelijkingssite, makkelijk afsluiten
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Leuke verassing na het bestellen.
Pluspunten
Gelijk mail van bevestiging onlangs de feestdagen
VerbeterpuntenNiks alles is top!!!
Pluspunten
Duidelijke uitleg over de verschillende pakketten waar je uit kankieze. Heldere uitleg over kortingen en het maandelijkse abonnement.
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
goed vegelijk van mogelijkheden
Pluspunten
Overzichtelijk Voordelig Transparant
Pluspunten
Snel geregeld en geld bespaard dus helemaal top.
VerbeterpuntenKreeg een mailtje met voucher voor sauna, maar toen ik deze wilde lezen stond er dat hij niet gedownload was van de server. Dus kon niet de code verzilveren. Dit was wel op mijn mobiele telefoon misschien hebben meer mensen hier last van.
Beste heer, bedankt voor uw beoordeling. Is het ondertussen gelukt met het verzilveren van het dagje wellness? Zo niet, hoor ik het graag, dan ontvangt u een nieuwe activatiecode van ons. Alvast veel plezier van uw nieuwe abonnement en dagje wellness! Met vriendelijke groet, Breedbandwinkel.nl klantenservice
Pluspunten
Duidelijk en eenvoudig
Verbeterpunten-
Pluspunten
Prima en snel
Pluspunten
Duidelijk en transparant!
Verbeterpuntengeen