Pluspunten
Andere vergelijkings websites hadden de prijzen verhoogd voor de aanbieders. Breedbandwinkel nog niet! Hier krijg je tenminste nog iets extra's
VerbeterpuntenPrijswijzigingen van aanbieders kunnen beter bijgehouden worden. Of melding maken van Speciale prijzen!
Pluspunten
Weet ik niet.
VerbeterpuntenWeet ik niet.
Pluspunten
prima geregeld via de telefoon keurige uitleg en geduldig
Pluspunten
goede en snelle service + nog leuke extras ook
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Pluspunten
Vriendelijk, behulpzaam, deskundig en meedenkend
VerbeterpuntenGeen, is goed zo.
Pluspunten
Veel informatie kunnen geven tbv de gevraagde informatie.
VerbeterpuntenVandaag heb ik een mail gehad van Online. Hierin gaven ze aan dat de Upload en Download snelheid van het bij u eventueel afgesloten contract zeer waarschijnlijk niet altijd wordt behaald. Ze garanderen in ieder geval minimaal 40% tot 85% te kunnen gaan leveren! Graag bij het afsluiten van contracten aangeven dat bij het agsluiten van een contract, waarvoor mensen ook nog eens gaan betalen, niet hun aangeboden snelheid gaan krijgen. Beetje jammer, ik zit eraan te denken om het contract dan ook niet aan te gaan.
Pluspunten
Elke keer als ik verhuis of iemand help met een andere internet verbinding gebruik ik Breedbandwinkel.nl. Zij regelen alles en ik krijg een leuke korting.
Verbeterpuntenmeer korting ;)
Pluspunten
Great gifts and promotions and cashback opportunities.
Pluspunten
Wij zijn keurig geholpen, vele malen beter dan de personen bij Ziggo mijn complimenten hiervoor.
VerbeterpuntenNee op dit moment niet.
Pluspunten
Fenomenaal goede/duidelijke/makkelijke website. En goede aanbiedingen uiteraard.
VerbeterpuntenAbsoluut geen enkele.
Pluspunten
behulpzaam klantvriendelijk
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Medewerker denkt goed mee en heeft passende dienst aangeboden.
Pluspunten
Makkelijk, snel
VerbeterpuntenUitgebreider vergelijken
Pluspunten
Snel en makkelijk geregeld om met korting een tv/internet/bellen-abonnement te verkrijgen.
Pluspunten
Snel afgehandeld
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Duidelijke website. Heel eenvoudig om een keuze te maken en bestelling af te ronden.
Pluspunten
komt afspraken na en inderdaad de laagste prijs voor je abonnement.